Menu
in

Român mort la Palermo, i s-a făcut rău pe neașteptate la volan și a intrat într-un copac – VIDEO

 Accident ItaliaRomân mort la volan la Palermo – Unui român de 60 de ani i s-a făcut rău la volan pe o stradă din Palermo, a intrat într-un copac și a murit. Tamponarea copacului nu a fost foarte puternică.

Român mort la volan la Palermo

În via Martin Luther King, lucrătorii sanitari de la 118 i-au acordat primul ajutor victimei, dar pentru Viorel Hanganu, român de 60 de ani, nu a fost nimic de făcut.

S-a întâmplat în 1 august dimineață în via Martin Luther King, la Fiera del Mediterraneo. Șoferul, Viorel Hanganu, în vârstă de 60 de ani (foto) , probabil din cauza unei stări de rău, a murit în urma impactului, scrie Palermo Today.

Conform celor reconstruite, șoferul – născut în România, dar rezident la Palermo împreună cu soția sa – ar fi pierdut controlul vehiculului, un Renault gri, și a intrat în copac după ce s-a simțit rău. 

Intervenția salvatorilor a fost inutilă

Român mort la volan la Palermo – A avut loc intervenția imediată a celor 118 sanitari care l-au salvat pe șofer, încercând să-l resusciteze, dar pentru el nu ar fi fost nimic de făcut. 

La fața locului a intervenit și poliția municipală. Carabinierii investighează acum pentru a reconstitui dinamica exactă a accidentului.

Video cu recuperarea mașinii: 👇👇

https://www.gazetaromaneasca.com/wp-content/uploads/2022/08/incidente-palermo.mp4

Stop cardiac, tânără de 22 de ani fragilă moare: primise 4 doze de vaccin

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version