in

Își sechestrase soția și fiul lângă Roma: cuprins de regrete, se spânzură acasă

Români în Italia – Român spânzurat lângă Roma – Își sechestrase soția și fiul lângă Roma, cuprins de regrete, se spânzură acasă. Bărbatul de 40 de ani era în arest la domiciliu: îi telefonase femeii să-i ceară scuze și să vorbească cu băiatul.

Român spânzurat lângă Roma

A ajuns în arest la domiciliu pentru că și-a amenințat soția și copilul cu un cuțit acasă. Nu a suportat sentimentul de vinovăție și a decis să-și ia viața, spânzurându-se.

Drama la Ladispoli, în apartamentul în care bărbatul, un român de 40 de ani, fusese supus unui ordin restrictiv de câteva zile după decizia judecătorului de instrucție din Civitavecchia.

L-au găsit neînsuflețit carabinierii de la stația locală, care în realitate la început a crezut că poate a fugit pentru a-i face rău fostei sale soții, care depusese deja de ceva vreme documentele de separare. Și din acest motiv militarii, din motive de securitate, o urmăreau în cartierul în care locuiește.

Când au sosit salvatorii, pentru bărbat nu mai era nimic de făcut. Magistratura din Civitavecchia a dispus autopsia, chiar dacă se pare că este doar o formalitate, scrie Il Messaggero

Amenințări și violență

Român spânzurat lângă Roma – Conform celor reconstruite de anchetatori, bărbatul de 40 de ani nu ar fi acceptat încetarea relației și a decis să transmită mesaje fără echivoc către femeie.

Mai întâi amenințările, apoi încercarea de a da foc mașinii sale parcate în fața casei, stropind-o cu benzină.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a apelat la carabinieri, denunțând faptul și temându-se totodată pentru fiul ei, minor.

După câteva zile, bărbatul se întoarce la ea și sună insistent la ușă. Refuzându-i-se intrarea, s-a urcat pe balconul de la primul etaj și intrând pe ușa lăsată deschisă.

În acel moment a explodat furia. S-a dus la bucătărie, a apucat un cuțit, amenințându-și soția și obligând-o, împreună cu copilul, să stea pe canapea ținându-i ostatici.

Între timp însă, femeia reușise să dea alarma la 112 cu puțin timp înainte.

Român arestat la Rieti, își sechestrase mama și bătrânul pe care îl îngrijea

Și-a luat ostatică familia

Român spânzurat lângă Roma – Când s-au prezentat carabinierii din via Pertini, bărbatul a negat că ar mai fi cineva în apartament și, mereu sub amenințarea pistolului, le-a ordonat mamei și fiului să-și țină gura fără să facă zgomot parcă pentru a simula că locuința era goală.

Militarii evident că nu l-au crezut, românul s-a simțit acum prins și a încercat să scape de pe terasă dar a fost blocat, încătușat (nu a rezistat) și dus la cazarmă.

După validarea arestării, soțul a ajuns în arest la domiciliu așteptând să primească și brățara electronică, așa cum a dispus judecătorul de întărire a măsurii asigurătorii.

Italia, româncă sechestrată pe balcon de iubitul african, bărbatul a fost agresiv și cu polițiștii care au venit să o salveze

A sunat de mai multe ori, cerându-și scuze

Evident, sentimentele de vinovăție au început de mai multe ori, așa cum a spus femeia poliției, a sunat acasă pentru a vorbi cu copilul, cerându-și scuze de mai multe ori.

Din câte s-a aflat, și femeia s-a alarmat tocmai pentru că brusc nu a mai încercat să ia legătura cu copilul. Poate un comportament neobișnuit, având în vedere atitudinea sa mai puțin agresivă față de membrii familiei.

În acel moment, femeia de 43 de ani și-a amintit că deținea o copie a cheilor casei fostului ei soț și le-a dat carabinierilor pentru ca aceștia să poată intra.

Vicenza, româncă sechestrată de amantul respins, nu o lăsa nici să bea apă sau să meargă la baie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

Se întorcea acasă din Italia pentru a-și înmormânta tatăl, dar un TIR l-a ucis lângă Lugoj

Ursula von der Leyen își mărește salariul: 30 de mii de euro în plus