in

Româncă arestată la Vicenza, își teroriza soțul italian: îl bătea, îl lovea cu sticla în cap și îl ținea în frig, în grădină

O româncă de 43 de ani din Italia a fost arestată, femeia fiind acuzată că și-a bătut de mai multe ori soțul italian, de 79 de ani, și l-a dat afară în frig, în grădină. Violențele s-ar fi răsfrânt și asupra vecinilor, care nu de puține ori au încercat să intervină.

Amenințat, bătut, lovit cu sticla în cap și închis în grădină sau pe terasă la frig. Este coșmarul pe care un italian în vârstă de 79 de ani l-a trăit în ultimele luni, scrie Il Giornale di Vicenza.

Potrivit unui comunicat al poliției, citat de presă, cei doi trăiesc într-un imobil din localitatea Bassano (provincia Vicenza). Bătrânul de 79 de ani nu a vrut niciodată să depună plângere, deși agenții secției de poliție și carabinierii au intervenit de mai multe ori la domiciliul celor doi, un apartament din via Chiuppano.

Nu de puțin ori s-a întâmplat ca vecinii să apeleze numărul de urgență, fiind speriați de scandalul care se auzea din casa celor doi. Se pare că românca și-a făcut un obicei din a-l bate pe italian și de a-l închide pe verandă, în frig.  

Luni, pensionarul a ajuns la camera de urgență a spitalului, iar românca a fost reținută.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Te afli în străinătate și ești într-o situație dificilă? Iată numărul de telefon unde poți cere soluții pentru revenirea în țară

Român lucrător la ambulanță în Lombardia: «Mă tem pentru viața mea. Transport zilnic zeci de oameni infectaţi.»