in

Românca dată dispărută la Ravenna, mesaj pentru familie: ”Nu mă mai căutați, vreau să-mi refac viața”

Crina Vasilovici, tânăra româncă de 29 de ani, dată dispărută în mod misterios în Italia, mamă a doi copii gemeni de doi ani, s-ar fi prezentat la o unitate de carabinieri pentru a trimite un mesaj familiei care o căuta disperată de o lună de zile. ”Nu mă mai căutați, vreau să-mi refac viața”, ar fi transmis Crina, citată de Romagnatv.

“Este imposibil ca ea să-și lase copiii – a spus mama sa în lacrimi în urmă cu o lună, în timpul unei emisiuni de televiziune – nicio mama nu poate face asa ceva, niciodată nu s-a întâmplat ca fiica mea să dispară fără să spună nimic“.

În ciuda previziunilor mamei, la fix o lună de când a fost văzută ultima dată în viață, Crina Vasilovici și-a contactat familia care o căuta cu disperare și i-a transmis să n-o mai caute inutil. Femeia în vârstă de 29 de ani a cerut în mod expres să nu mai fie contactată de familie, deoarece vrea să fie singură și să își facă o viață nouă.

Originară din Rădăuți, județul Suceava, Crina a dispărut din zona San Zaccaria, localitatea Ravenna (Italia) pe 23 ianuarie. Mama tinerei a postat un mesaj disperat pe Facebook, împreună cu poza fiicei sale, și a cerut ajutor pentru ca aceasta să fie găsită.

Cazul Crinei Vasilovici a stârnit emoţie în rândul opiniei publice din Italia, cazul femeii intrând şi în atenţia televiziunilor din Peninsulă. Mama româncei a fost invitată la o emisiune de pe postul Rai 1, acolo unde a povestit totul despre fiica ei și a făcut un nou apel pentru găsirea Crinei.

O angajată a postului TV care a investigat cazul a dezvăluit că tânăra Crina Vasilovici ar fi câștigat, înainte cu două săptămâni să dispară, suma de 5.000 de euro într-un bar din Ravenna pe care obișnuia să-l frecventeze.

Tot în cadrul emisiunii de la Rai 1, o altă femeie a precizat că a auzit-o pe Crina vorbind cu un bărbat înainte să dispară.


Italia, româncă dispărută după ce a câștigat 5000 de euro la păcănele: “Este imposibil ca ea să-și lase copiii”

Aveți permis de conducere britanic? Posibil să nu mai fie valabil în UE după Brexit

Vicenza, îngrijitoare română condamnată la 3 ani de închisoare, a furat 60.000 de euro de la bătrânul asistat