in

Româncă de 17 ani, arestată în Italia, șantaja un bărbat cu care avusese relații sexuale: ”Voi spune că m-ai violat”

După ce a avut relații sexuale cu un bărbat în vârstă de 50 de ani, săptămâna trecută , o româncă, de 17 ani, a început să-l amenințe cu mesaje și apeluri telefonice cerând o mie de euro. În caz contrat, tânăra i-a transmis: „altfel te voi da în judecată și voi spune că m-ai violat”.

Victima, un bărbat de 50 de ani, a cedat șantajului și i-a înmânat banii, crezând că tânăr de 17 ani se va opri. Dar, ea a continuat șantajul. În seara de miercuri 28 iulie, românca a revenit la bărbat pentru a cere mai mulți bani.

A ţinut sub teroare o tânără mai bine de doi ani şi a obligat-o să se prostitueze în Italia, românul a fost arestat în țară

Disperat, acesta a cerut ajutor poliției. Fata ceruse încă 550 de euro,  iar bărbatul, la sugestia carabinierilor, a fost de acord și i-a sus că îi va da banii în câteva ore, relatează ilriformista.it, citat de stiridiaspora.ro.

Astfel, carabinierii Stației Casamicciola Terme din Ischia au reușit să o prindă pe tânără în timp ce victima îi dădea suma cerută.  Prinsă în flagrant, tânăra a fost arestată și dusă la închisoarea pentru minori din Nisida. Românca de 17 ani este acuzată de extorcare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Caz șocant în Sicilia: fetiță violată și ucisă în urmă cu 66 de ani, înmormântată abia anul acesta

delta

Tulpina Delta s-ar putea răspândi la fel de ușor ca varicela. Persoanele vaccinate ar putea transmite foarte ușor virusul