in

Româncă hărțuită de fostul iubit, un bancher italian, condamnat la un an şi opt luni de închisoare

Un bancher italian de 60 de ani a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare, după ce şi-a hărţuit precum în filme fosta iubită, o româncă în vârstă de 40 de ani. Cei doi au avut o scurtă relaţie anul trecut, relaţie în urma căreia românca s-a ales cu o maşină evaluată la circa 15.000 de euro. Conform Il Piacenza Online, văzută cu sacii în căruţă, românca i-ar fi dat papucii italianului, momentul în care acesta şi-a pierdut cumpătul.

A început să o hărţuiască, în speranţa că aceasta acceptă reluarea relaţiei. În schimb, femeia i-a făcut plângere la poliţie, iar bărbatul a ajuns după gratii. A fost eliberat, după ce românca şi-a retras plângerea, însă a fost emis un ordin de restricţie prin care bancherul nu mai avea dreptul să se apropie de femeie. Ordinul însă nu l-a împiedicat pe bancher să continue să o hărţuiască pe fosta iubită.

A folosit datele de identificare ale unui alt bărbat pentru a cumpăra un telefon mobil cu cartelă şi a continua să o hărţuiască pe femeie. Mai mult, i-a montat un dispozitiv de urmărire pe maşină pentru a-i urmări toate mişcările şi a ştii în permanenţă unde se află.

În cele din urmă, românca nu a mai avut înţelegere. L-a dat din nou pe bancher în gât la poliţie, iar acesta a fost judecat. A fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare, dar şi la plata unor daune, urmând să achite 8.000 de euro româncei şi 3.500 de euro bărbatului căruia i-a furat identitatea pentru a cumpăra telefonul mobil cu cartelă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ramona Bădescu a născut în secret la o clinică din Roma.„Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit”

Burcea Florentina, 28 de ani, mama unui copil mic, a dispărut din Catania