in

Ramona Bădescu a născut în secret la o clinică din Roma.„Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit”

Ramona Bădescu a născut în secret la o clinică din Roma. Prezentatoarea în vârstă de 50 de ani a adus pe lume un băiețel de nota 10, perfect sănătos. Vedeta a ținut la discreție pe toată perioada sarcinii. Presa mondenă scrie că Ramona a născut prin cezariană, iar acum nu își mai încape în piele de fericire.

Ramona a avut o sarcină destul de ușoară și s-a îngrășat doar 9 kilograme în cele 9 luni. Prezentatoarea spune că este extrem de fericită mai ales că s-a expus unor riscuri destul de mari având în vedere vârsta înaintată la care a rămas însărcinată. S-a odihnit și s-a ferit să facă eforturi fizic, scrie click.ro, site-ul care a dat știrea despre nașterea băiețelului Ramonei.

Spre sfârșitul sarcinii au apărut câteva probleme pentru prezentatoarea stabilită în Italia, în sensul că i se umflau degetele de la mâini des. Din fericire, nu a întâmpinat probleme mai grave și a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit. Vedeta nu a dezvăluit încă numele pe care îl va purta primul ei copil.

„Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea”, a mărturisit recent Ramona Bădescu.

„Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a mai spus Ramona.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sute de copii români se întorc din străinătate în școlile din țară.” Este pentru prima dată când constatăm că revin în număr aşa de mare.”

Româncă hărțuită de fostul iubit, un bancher italian, condamnat la un an şi opt luni de închisoare