in

Româncă răzbunătoare la Pordenone, a încercat să-l calce cu mașina peste iubitul ei, când a descoperit că e căsătorit

A descoperit întâmplător că bărbatul cu care avea o relație amoroasă era căsătorit. Pentru Mihaela Denisa Focsaneanu, o frumoasă româncă de 50 de ani, a fost o lovitură.

Era furioasă, credea că el era singur, nu și-ar fi imaginat niciodată că are o familie.

L-a înfruntat supărată la locul lui de muncă, o instituție publică. I-a spus ce avea de spus, dar izbucnirea nu a fost suficientă pentru a-i potoli furia.

A ieșit, s-a urcat în mașină și s-a îndreptat spre motocicleta bărbatului, parcată în fața biroului. A aruncat-o pe pământ, apoi a încercat să facă același lucru cu proprietarul motocicletei, fostul ei iubit. Acesta a reușit să se eschiveze, să evite impactul, dar a depus plângere la poliție.

Povestea, care a avut loc la Fontanafredda, în provincia Cuneo, datează din 2014. În acel moment, femeia de 50 de ani, care s-a întors acum în România, era bine integrată în provincia Pordenone, unde conducea o afacere.

Pentru că a încercat să-l calce cu mașina pe amant, a trebuit să răspundă în fața instanței pentru tentative multiple de vătămare agravată. Evenimentele din parcare au fost documentate de înregistrările video ale unui sistem de supraveghere video care a înregistrat întreaga scenă.

Avocatul femeii, Silvio Albanese a vorbit despre un context de „fraudă sentimentală”, despre o reacție la un fapt nedrept.

«Dacă ar fi vrut să-l rănească – observă el – l-ar fi lovit. În realitate, el a vrut doar să-l sperie, cel mult putem vorbi despre o amenințare ».

Judecătorul unic Milena Granata nu a fost de aceeași părere, aplicându-i acuzatei un an de închisoare cu beneficiul unei condiționări, negându-i atenuantele generice și renunțând la una dintre circumstanțele agravante.

Citirea motivelor va ajuta apărarea să înțeleagă aprecierile făcute de judecător în vederea recursului.

„Ei cred că există neconcordanțe – comentează Albanese – Nu există răni, nu au existat loviri, deoarece clienta mea a renunțat”, potrivit Il Gazzettino.

Italia se îndreaptă spre „scenariul 4”, care înseamnă lockdown. Deja cinci regiuni au indicele Rt peste 1,5 și riscă blocarea

colectiv cinci ani

Cinci ani de la tragedia care a îndurerat o ţară întreagă. Nimic nu s-a schimbat: «Colectiv se poate repeta oricând»