in

Româncă șantajată și amenințată cu bătaia, i se cereau 50.000 de euro pentru a putea rămâne în Italia

Patru bărbați, doi români și doi italieni de origine română, au ajuns la închisoare, după ce au șantajat o româncă, solicitându-i 50.000 de euro pentru a i se permite să rămână în Italia. A fost nevoie de două echipaje de poliție pentru a-i imobiliza pe cei patru bărbați. Polițiștii au descoperit în mașina bărbaților obiecte contondente, bare de metal și cărămizi.

Mai întâi, cei patru bărbați, identificați drept S. B., 25 de ani, italian de origine română, B. S., 25 de ani, italian de origine română, I. C, 30 de ani, român, și T. R., 28 de ani, român, au transmis femeii mai multe amenințări prin intermediul unui cunoscut site de socializare. Conform Nord Est 24, citat de observatornews.ro, românca a mers direct la poliție și a prezentat întreaga situație.

Bărbații îi cereau 50.000 de euro pentru a i se permite să rămână în Italia, altfel femeia urma să fie supusă unor bătăi până accepta să părăsească țara. Pentru că femeia nu avea de unde să dea 50.000 de euro, bărbații au decis să meargă peste ea, astfel că au condus peste 100 de kilometri, de la Ravenna la Fratte Rosa.

Au oprit în jurul orei 02.00 în dreptul casei în care locuiește românca. Ceea ce nu știau însă este că poliția a mobilizat două echipaje pentru a supraveghea casa româncei .Iar agenții i-au imobilizat rapid pe cei patru bărbați și i-au condus în arest, aceștia fiind acuzați de comiterea mai multor infracțiuni.

În momentul în care au percheziționat mașina cu care s-au deplasat bărbații, polițiștii au descoperit mai multe obiecte contondente, bare de metal și cărămizi.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Italia, studiu alarmant: 30% dintre tinerii vindecați de Covid-19 rămân cu probleme respiratorii cronice

Italia, familia unui român mort pe șantier, despăgubiri de 120.000 de euro după 8 ani de procese