in

Româncă strangulată și incendiată la Bolzano, criminalul a făcut doar un an de închisoare

Criminalul româncei Nicoleta Căciulă, femeia ucisă şi incendiată într-o casă din Italia, a scăpat de închisoare, după ce a făcut o înţelegere cu judecătorul. Daniel Loris Căciulă, nepotul româncei ucise în Italia, a petrecut doar un an în închisoare.

Iată ce scria presa la momentul descoperirii cadavrului:

Daniel Căciulă a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva zile, pe 2 august 2019, după ce a fost închis timp de aproximativ un an. La ultimul termen de judecată, avocatul lui Căciulă a făcut o înţelegere cu procurorul, înţelegere ce a fost acceptată de judecător.

Astfel, tânărul de 22 de ani a primit 4 ani de închisoare, însă nu va mai face nicio zi de închisoare datorită perioadei în care a fost încarcerat, potrivit observator.tv, care citează presa italiană. Căciulă va fi supravegheat timp de doi ani, timp în care trebuie să se prezinte la Poliţie ori de câte ori este solicitat.

Înţelegerea acceptată de judecător prevede că Daniel Căciulă şi-a recunoscut vinovăţia în contextul în care ar fi ucis-o pe mătuşa lui, Nicoleta Căciulă, cu o lovitură de Krav Maga (n.r. un sistem de luptă eclectic dezvoltat în Israel).

Tânărul de 22 de ani a explicat că în noaptea în care a omorât-o pe mătuşa lui, respectiv 17 iulie 2018, femeia i-ar fi făcut avansuri, iar el s-a enervat şi ar fi lovit-o în zona gâtului.

Nicoleta Căciulă a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Totuşi, informaţiile de la acea vreme arătau că românca a fost găsită înfăşurată într-un cearşaf, incendiată, iar lângă cadavru a fost găsit un cablu electric.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ