in

Româncă ucisă la Bologna cu un pistol pentru porci, arestare validată pentru un italian de 55 de ani

A confirmat și în fața judecătorului de instrucție, Francesca Zavaglia, vinovăția pentru uciderea Anei Maria Stativa. Din acest motiv, Francesco Serra, de 55 de ani, originar din Parma dar rezident la Vergato, a fost dus la închisoarea Dozza din Bologna, cu acuzația de omor, agravat de premeditare.

În esență, Serra a repetat ceea ce a spus când a fost interogat de procurorul Roberto Ceroni. Sâmbătă 25 martie, românca Ana Maria Stativa, de 30 de ani, a fost ucisă cu un pistol pentru asomarea animalelor, în apartamentul său de pe via Varthema din Bologna.

Muncitorul din Vergato, cu câteva antecedente penale și o căsătorie eșuată, ar fi explicat că s-a simțit batjocorit de femeie, despre care credea că-i împărtășește iubirea. Stativa ar fi ajuns de-a lungul anilor să-i ceară împrumuturi de circa 40.000 de euro.

Bărbatul, îndrăgostit de mai mult timp de femeie, a avut întâlnire cu ea în fiecare sâmbătă dimineața. Și la fel și în acea zi. Însă, potrivit reconstituirii anchetatorilor, s-ar fi dus să o ucidă cu un pistol pentru porci, găsit în locuința italianului la indicația acestuia.

Asasinul a acționat în mod premeditat nesuportând faptul că românca voia să se întoarcă în România pe timpul sărbătorilor pascale.

Citiți mai multe detalii aici:

Prostituată română ucisă de un italian la Bologna, nu accepta că femeia voia să se ducă de Paște acasă

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scene penibile ale unui român la un magazin din Foggia: «500 de euro pe lună sau îți distrug localul»

Aeroportul Caselle Torino, câinele anti-evazioniști: o româncă din Bacău avea ascunși 12.000 de euro