in

Atac brutal la Roma, doi români bătuți ÎN SPITAL de 25 de romi

Actualitate Italia – Români bătuți de romi în spital la Roma – Doi români, un bărbat și o femeie, s-au certat cu un rom în scara blocului în care locuiau, după ce l-au prins pe acesta încercând să fure, umbând la tabloul electric. A avut loc o bătaie, iar românii s-au dus la spitalul San Camillo pentru a-și trata vânătăile. Acolo au fost însă atacați de o bandă de 25 de romi veniți să îl „răzbune” pe primul.

Români bătuți de romi în spital la Roma

Se întâmplă la Roma, unde un bărbat de 42 de ani și o româncă de 41 de ani, cu domiciliul în două apartamente din Largo Veratti, au surprins un tânăr rom care voia să fure ceva de la contoarele de electricitate. A izbucnit o ceartă și doi au fost dusi la camera de urgenta pentru a le trata vânătăile, scrie „Il Messaggero”.

La scurt timp, însă, la spitalul San Camillo a sosit pentru răzbunare tânărul cu care s-au certat, care s-a prezentat alături de alți 25 de prieteni, toți cu reședința în tabăra de nomazi din vicolo Salviati: o adevărată expediție de pedepsire, care a avut loc cu puțin timp înainte de 16, când femeia a fost externată din camera de urgență.

Cinci dintre ei au intrat apoi și l-au atacat pe bărbat, bătându-l la sânge. Când au sosit carabinierii, banda dispăruse: femeia a scăpat cu un prognostic de 10 zile, bărbatul a suferit o fractură de sept nazal și mai multe coaste rupte.

Bătaie cu răngi, bâte și ciocane la un botez de români în Italia, doi în comă la spital. „Era sânge peste tot”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
ore cadou colegi

Veneția, gest extraordinar de solidaritate: după moartea soției, a primit cadou din partea colegilor 270 de ore de concediu

crima florenta

Crimă lângă Florența, un bărbat și-a ucis sora din cauza problemelor economice: i se pusese sechestru pe salariu