in

Rovigo, s-a răsturnat cu barca şi s-a înecat într-un lac artificial de pescuit

Tragedie la Salara (provincia Rovigo) pe 10 ianuarie. O barcă s-a răsturnat în apele îngheţate ale unui lac artificial pentru pescuit sportiv. Adrian Mitroiu, de 61 de ani, s-a înecat.

Victima gestiona împreună cu fiica sa Angelica, de 26 de ani, structura pentru pescuit sportiv. În barcă se afla şi partenerul italian al fiicei, Alfio Z, de 37 de ani. Totul a început când Adrian Mitroiu şi Alfio au decis să se ducă la bordul unei bărci în mijlocul lacului, pentru operaţiunea de oxigenare a apei.

În timpul operaţiunii, probabil din cauza unei mişcări bruşte, barca s-a răsturnat şi cei doi au căzut în apa îngheţată. Alfio a reuşit să iasă la suprafaţă, în schimb Adrian Mitroiu a dispărut.

Văzând situaţia de pericol, fiica Angelica, care era la mal, s-a aruncat în apă pentru a-şi salva tatăl, ajutată de partenerul ei. Însă nu au reuşit. Salvatorii au sosit la scurt timp după, cei doi tineri fiind apoi internaţi la spital pentru hipotermie.

Căutările corpului au continuat. Au intervenit şi scafandrii de la pompieri care au recuperat cadavrul lui Adrian Mitroiu câteva ore mai târziu.

Padova, s-a aruncat într-un lac noaptea pentru a prinde peşte: mort la 23 de ani

Copil român de trei ani, SMULS de un val de lângă bunica sa, TRAGEDIE pe o plajă din Reggio Calabria

Tânăr român de 23 de ani din Lodi, înghiţit de râul Adda

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Senatorul Viorel Badea la Padova: ”Dracula lupta contra musulmanilor”

Eveniment cultural, Lomazzo-Como: “Să cunoaștem cultura și comunitatea românească”