in

Salerno, bebeluș român de șase luni moare la spital, părinții disperați au denunțat medicii

Salerno, bebeluș român de șase luni moare la spital

Salerno, bebeluș român de șase luni moare la spital – O tragedie a lovit comunitatea românească din Italia și a îndurerat întreaga zonă Salerno. Un bebeluș român de numai șase luni a murit la spitalul „Curto” din Polla, situat în Vallo di Diano. Micuțul a fost internat în condiții extrem de grave, iar eforturile disperate ale personalului medical nu au reușit să-i salveze viața.

Salerno, bebeluș român de șase luni moare la spital

Cauzele exacte ale morții bebelușului sunt încă necunoscute, dar un șoc septic este una dintre ipotezele luate în considerare. Bebelușul a ajuns la spital marți după-amiază, iar starea lui era deja critică. În ciuda terapiei de resuscitare de urgență și a eforturilor medicale neîntrerupte, micuțul a murit la scurt timp după internare.

Tragedie în parcarea unei grădinițe din Brescia: o bunică a lovit mortal cu mașina un copil de doi ani

Numele lui era Nicolas. Băiețelul împlinise de curând șase luni. După cum relatează ziarul „Il Mattino” – băiatul a fost adus la urgență, apoi a vărsat și a devenit cianotic. Totul – conform celor reconstruite până acum, dar încă în curs de investigare – s-a petrecut în câteva minute de la internarea în camera de urgență.

Familia copilului, devastată de pierdere, a depus imediat o plângere la poliție. În urma acestei plângeri, autoritățile au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanțele morții. Cadavrul copilului a fost ridicat pentru investigații suplimentare și a fost confiscată și fișa medicală pentru a facilita o analiză detaliată. Poliția a păstrat confidențialitatea investigației, încercând să aducă lumină asupra acestui eveniment tragic, potrivit sarnonotizie.it.

Accident pe autostradă în Italia, copil român de 11 ani moare, donate organele

Părinții bebelușului, un cuplu de origine română care locuiește în Sala Consilina, sunt în stare de șoc, copleșiți de pierderea suferită. Întreaga comunitate locală, atât română cât și italiană, a fost profund marcată de această tragedie. Prieteni, vecini și cunoscuți s-au mobilizat pentru a oferi sprijin familiei îndoliate, încercând să le fie alături în aceste momente dificile.

Personalul medical de la spitalul „Curto” din Polla a făcut tot posibilul pentru a salva viața copilului. Medicii și asistentele au luptat necontenit pentru a stabiliza starea micuțului, dar, din păcate, toate eforturile lor au fost zadarnice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Butelia explodează în apartament, român în stare critică la Napoli

Șoc la Napoli, român de 54 de ani în stare critică, și-a aruncat apartamentul în aer cu o butelie, încercând să se sinucidă

badanta condamnata

Și-a amenințat cu furculița bătrâna pe care trebuia să o îngrijească: badantă condamnată la trei ani de pușcărie