in

Scenă șocantă la Canicatti, român prins când arunca resturile unei pisicuțe: ”Am vrut s-o mănânc!”

Site-ul lasiciliaweb.it a publicat în această dimineață o știre șocantă: un român, despre care nu au fost publicate nici numele, nici reședința, a fost prins în momentul în care arunca resturile unui pui de pisică. Întrebat de polițiști despre proveniența lor, acesta a răspuns cât se poate de calm că a omorât animalul pentru a-l mânca.

A ucis și eviscerat un pui de pisică pentru a-l mânca. Protagonistul este un român de 50 de ani, denunțat la Procuratura din Agrigento, de Poliția din Canicatti, pentru uciderea animalului și port ilicit de armă albă, respectiv un cuțit.

Bărbatul a fost blocat de polițiști după ce a fost văzut că aruncă interiorul animalului sub o mașină parcată. Luat la întrebări de militari, acesta a răspuns: ”Am vrut s-o mănânc!”.

Carcasa pisicuței și cuțitul, pline de sânge, au fost găsite în interiorul unui rucsac pe care omul îl purta pe spate.

Oroare la Roma. Au răpit pisica vecinei şi au dat-o de mâncare la pitbulli

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă cercetată pentru că l-ar fi înșelat pe un italian bogat cu peste 600.000 de euro. ”A premeditat cu minuțiozitate”

Criză politică în Italia. Premierul Conte: ”Dacă nu va exista o asumare clară a responsabilităţilor, voi preda mandatul meu preşedintelui Republicii”