in

Sicilia, găsiți morți în casă: „probabil au băut vin cu metanol”

Un român de 41 de ani a fost găsit pe 5 decembrie mort de trei conaționali într-o casă din ținutul Agnone, la Niscemi. Acolo Damian Sorinel Cristian trăia cu conaționalii săi și cu colegii de muncă. Lucrau împreună pe câmpuri și, pe 5 decembrie, odată încheiată ziua de lucru, bărbatul de 41 de ani a decis să rămână acasă. Colegii săi, în schimb, au ieșit, lăsându-l singur.

Damian, rămas singur, bărbatul a gătit, a luat cina și a băut vin. La scurt timp după 18.30, conaționalii săi s-au reîntors acasă și l-au găsit întins pe pat: Damian Sorinel Cristian nu dădea semne de viață. Au încercat în van să-l reanimeze.

La fața locului au fost chemați să intervină carabinierii și medical legist care a stabilit că pe corpul românului nu existau semne de violență. Parchetul din Caltagirone a dispus efectuarea autopsiei. Se suspectează că vinul ar putea conține metanol, un alcool toxic.

Tot pe 5 decembrie, o româncă de 41 de ani a fost găsită moartă întro casă din centrul istoric din Canicattì, în provincia Agrigento. Femeia ar fi decedat în urma unei crize și numai după ar fi căzut de pe scări suferind o serie de răni profunde.

Investigatorii exclud ca victima să fi băut vin cu metanol, “practică foarte răspândită în rândul românilor pentru a-i crește gradația alcoolică”, după cum susține presa siciliană. Potrivit unui cunoscut, femeia se simțea rău de câteva zile, acuzând dureri puternice la stomac.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul festival de teatru românesc la Berlin

Arestați pentru furtul unui sfinx egiptean