in

Sicilia, moarte suspectă al unui copil român de doar 3 luni, părinții au depus o plângere împotriva medicilor

O fetiță de numai 3 luni a murit într-un spital din Vittoria, în provincia Ragusa, Sicilia, Italia. Părinții români ai copilei susţin că micuţa lor s-a stins din cauza medicilor şi au depus o plângere împotriva lor la Parchet.  

Fetița s-a născut la Taormina, iar problemele cu inima au apărut imediat după ce micuţa a fost adusă pe lume. Copila a fost supusă imediat unui tratament farmacologic.

La scurt timp, familia s-a mutat în provincia Ragusa, iar fetița a arătat semne de ameliorare, lucru constatat și la vizitele medicale de control ulterioare.

În 30 noiembrie, copila s-a simţit rău, iar pe 1 decembrie părinții au dus-o la spitalul din Ragusa.

Medicii au ținut fetița în Terapie Intensivă timp de oră, apoi au decis să o transfere la un alt spital. Din păcate, copila s-a stins în timpul transferului de la spitalul Vittoria la cel din Comiso, de unde ar fi trebuit să fie transferată cu elicopterul la spitalul Messina, informează Ragusa Oggi, citată de observator.tv.

Mama și tatăl fetiţei, care locuiesc la Acate, acuză medicii italieni că nu au luat mai repede hotărârea de a o transfera, decizie care ar fi putut să îi salveze viața, mai scrie sursa citată.

Românii au apelat la sistemul judiciar, depunând o plângere la Parchet.


Lucca, copil român mort din cauza indiferenței medicilor italieni. Tatăl: «Putea fi salvat»

Ministrul Diasporei, acuzat de indiferență în cazul bebelușului mort la Lucca. Interpelare în Parlament: ”Care sunt motivele lipsei de reacție?

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Paolo Savona laudă Bucureștiul: «Un oraș construit pe baza unei viziuni de metropolă Internațională, spre deosebire de Roma, unde străzile sunt înguste»

O româncă și o moldoveancă vor apărea în calendarul 2019 al CELOR MAI SEXY BUNICI din Italia