in

O româncă și o moldoveancă vor apărea în calendarul 2019 al CELOR MAI SEXY BUNICI din Italia

Cătălina Mioara Georgescu, o româncă în vârstă de 49 de ani și Angela Cibotari, 41 de ani, din Rep. Moldova, vor apărea în calendarul 2019 al celor mai sexy bunici din Italia.

Protagonistele calendarului „Miss Nonna 2019”, primul calendar de acest fel din Italia, sunt câștigătoarele concursului final de frumusețe și eleganță din luna iunie a acestui an, care a avut loc la Telgate, în provincia Bergamo.

Printre cele care au primit un premiu la „Miss Nonna” (Miss Bunica) se numără o româncă și o moldoveancă.


Cătălina Mioara Georgescu a obținut la Finala de la Telgate titlul de „Miss Nonna Fashion 2018”, iar în calendarul anului 2019 a fost aleasă să reprezinte luna octombrie. Rezidentă la Rodengo Saiano (Brescia) în nordul Italiei, Cătălina este mama Andreei și a lui Angelo și bunica unei fetițe de 3 anișori, pe nume Mia.


Alături de Cătălina Georgescu, prezentă în Calendarul „Miss Nonna 2019” este și o bunică originară din Republica Moldova, Angela Cibotari, 41 de ani, rezidentă la San Lazzaro di Savena (Bologna) bunică a doi nepoței, Ali și Yasmine, de 4 și respectiv 2 ani. Angela reprezintă luna februarie.


Concursul „Miss nonna italiana” este începând din 2005 primul concurs de frumusețe și simpatie dedicat tuturor bunicuțelor de pe teritoriul național italian, indiferent de naționalitate. Pentru a participa, se cere doar o singură caracteristică: să fii bunică!


Cea mai frumoasă fată din Italia este o româncă: Roxana Chiriță, 14 ani, Miss Teenager 2018

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, moarte suspectă al unui copil român de doar 3 luni, părinții au depus o plângere împotriva medicilor

Deputatul Constantin Codreanu la Milano, gafe şi o promisiune pentru posesorii de paşaport CRDS