in

Situație scăpată de sub control la gara Termini din Roma, polițiști atacați de romi, un agent a tras un foc în aer

Tâharii romi își fac de cap la gara Termini din Roma, au ajuns să atace și polițiști: un agent tras un foc în aer pentru controla situația. Mai întâi au încercat să jefuiască trecătorii, apoi grupul de romi a agresat și polițiștii, un agent fiind rănit. S-a întâmplat în fața gării Termini din Roma, vineri în jurul orei 11, în Piazza dei Cinquecento, zonă devenită teritoriu al nimănui, unde bandele de tâlhari fac legea.

Câțiva trecători s-au adresat unui polițist, denunțând faptul că au fost asaltați de un grup de romi pentru a fi tâlhăriți. Era vorba de un grup mare de nomazi printre care probabil erau și minori.

Polițistul a intervenit pentru a calma spiritele. Dar situația a degenerat: un țigan a ripostat cu o șurubelniță cu care l-a rănit la o mână pe polițist, care a chemat întăriri prin radio.

A venit un echipaj, dar nomazii i-au atacat și pe agenții sosiți. Situația a degenerat. Alți doi polițiști au fost răniți ușor. Un agent, copleșit de țigani, a luat arma și a tras în aer în scop de intimidare. Doi cetățeni români, de 24 și 59 de ani, au fost arestați, în timp ce anchetatorii urmăresc restul bandei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Firmele de construcţii din România sunt DISPERATE, vor să dea salarii minime de 500 de euro ca să nu mai fugă muncitorii «Să ne ajute statul!»

Hrisovul Regelui Ferdinand I pentru Biserica Mântuirii: „Pildă să ne fie tot șirul de strămoși”