in

Șoc la Martinengo (Bergamo), o femeie și-a înjunghiat soțul de 20 de ori. De ce îl bănuia pe bărbat

Crimă șocantă într-o casă din Martinengo, provincia Bergamo. Pe corpul lui Diego Rota ar fi fost identificate peste douăzeci de răni de înjunghiere, acesta ar fi încercat să se apere. Soția lui era convinsă că face parte dintr-o sectă.

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania. Arestați iubitul ei și un amic: acuzați de crimă

Diego Rota, bărbatul de 55 de ani ucis de soția sa Caryl Meneghetti în casa lor din Martinengo (Bergamo) joia trecută, ar fi fost înjunghiat cu peste 20 de lovituri de cuțit. Femeia de 45 de ani, care suferea de probleme psihiatrice grave și urmase și tratament medical obligatoriu în trecut, era convinsă că soțul ei face parte dintr-o sectă, iar fetița lor este în pericol. Micuța, în urma unei decizii a Tribunalului pentru Minori din Brescia, a fost încredințată familiei sale.

Italia, crimă din gelozie: un carabinier l-a împușcat mortal pe amantul iubitei sale, femeia este grav rănită

Autopsia

Potrivit celor reieșite din autopsia, efectuată în seara zilei de marți 30 ianuarie la spitalul Papa Giovanni XXIII de către medicul legist desemnat de procurorul Andrea Verzelletti, Rota ar fi încercat să se apere. Pe lângă rănile mortale, în mare parte cauzate pe piept, au existat numeroase alte tăieturi superficiale pe brațele bărbatului. Semn că a încercat să se apere de loviturile date de soția sa. Arma crimei, un cuțit de bucătărie, a fost confiscată.

Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Reconstituirea crimei

Crima a avut loc joi, 25 ianuarie, în jurul orei 23.00. Atacul a avut loc se pare în dormitor , în timp ce fetița dormea ​​într-o altă cameră. Rota și soția lui erau în pijamale, dar nu este clar dacă se duseseră deja la culcare. Au fost identificate urme abundente de sânge atât la picioarele patului, cât și pe cearșafuri. După ce și-a înjunghiat soțul cu peste 20 de lovituri, Caryl Meneghetti și-a sunat video sora și i-a arătat hainele pătate de sânge. În acel moment, femeia a alertat 112 și părinții ei, care s-au grăbit la fața locului. Atunci, femeia de 45 de ani, încă în stare de șoc, a fost cea care a deschis ușa carabinieilor.

Cine sunt cele două românce ucise la Naro, în Sicilia, în case diferite

Delirul femeii

După arestare, Caryl a fost dusă imediat la psihiatrie. Se pare că și-a ucis soțul împinsă de un delir întunecat: era convinsă că bărbatul face parte dintr-o sectă și se temea pentru viața fiicei ei. Joi dimineață, cu câteva ore înainte de crimă, femeia de 45 de ani a fost vizitată la spitalul Treviglio din cauza unor halucinații și a fost externată la scurt timp după terapie medicamentoasă. În urmă cu trei ani, după o sarcină dorită, dar dificilă, a fost supusă unui tratament sanitar obligatoriu. Condițiile sale sunt încă grav compromise, atât de mult încât judecătorul de instrucție a amânat interogatoriul – scrie Corriere.it – ​​în timp ce a validat arestarea. În ceea ce îl privește pe Diego Rota, trupul său va fi înapoiat familiei, astăzi, iar înmormântarea lui va fi celebrată în următoarele zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Cardul de Cultură și cel de Merit, în vigoare de astăzi în Italia. Cum se pot primi 500 + 500 de euro

Român care venea din Italia oprit de polițiști: voia să treacă frontiera pe jos, evitând controalele documentelor