in

Șoc la Roma: urmărește o femeie în toaleta unei stații de metrou și încearcă să o violeze


Victima tentativei de viol, o femeie de 46 de ani, a fost urmărită de un bărbat pe care îl întâlnise cu puțin timp înainte în barul din fața stației de metrou Alessandrino, la Roma.

Șoc la Roma, unde un român de 34 de ani a încercat să violeze o femeie de 46 de ani în toaletele stației Alessandrino a metroului C. Victima a fost salvată de agentul de pază, care l-a făcut pe atacator să fugă. Românul a fost blocat apoi de agenții Comisariatului Prenestino, care l-au arestat sub acuzația de tentativă de viol.

A încercat să-și violeze fosta soție și i-a smuls vârful nasului cu dinții: român arestat la Favara

Atacată la toaletă

Evenimentele au avut loc în jurul orei 23, pe 29 noiembrie. Conform celor reconstruite, poloneza de 46 de ani și bărbatul de 34 de ani, născut în România, se întâlniseră într-un bar aflat la câțiva metri de stația de metrou.

Cei doi băuseră o bere și apoi discutaseră. Femeia a vrut așadar să ajungă la cea mai apropiată baie, cea de la stația de metrou. Tânăra de 34 de ani s-a oferit să o însoțească, apoi s-a apropiat de ea și a rugat-o să facă sex. (continuă mai jos)

Femeia a refuzat, l-a împins, dar violența a început de acolo.

Salvată de agentul de pază

Românul a început să sugrume victima, încercând să o dezbrace. Urletele femeii au atras insa atentia agentului de pază care, intervenind, a salvat-o, punandu-l pe bărbatul de 34 de ani pe fuga.

Între cei doi bărbați s-a născut o ceartă, înăbușită apoi de sosirea polițiștilor, între timp alertați, și s-a încheiat cu arestarea bărbatului de 34 de ani, acuzat de violență sexuală, scrie Roma Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
ciprian apetrei scriitor

Ciprian Apetrei, o voce a Diasporei: ”Sunt un iubitor de înțelepciune”

vaccinare obligatorie

«TOATE țările UE ar trebui să ia în calcul vaccinarea obligatorie», spune președinta CE