in

Italia, șofer român de TIR, condamnat la 21 de ani de închisoare pentru crimă, și-a ucis iubita cu două lovituri de cuţit

Cristian Daravoinea, șofer român de TIR, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru crimă, fiind acuzat că și-a ucis iubita, pe Mihaela Roua, în Italia, în octombrie 2019. De asemenea, sentița magistraților din Teramo, îl obligă pe bărbatul de 37 de ani să plătească daune de 100.000 de euro fetiței minore a cuplului, anunță Observator.

21 de ani de închisoare va trebui să execute Cristian Daravoinea, șoferul de camion român care, în urmă cu doi ani, pe 9 octombrie 2019, și-a ucis înjunghiat mortal iubita, pe Mihaela Roua, o tânără româncă de 32 de ani. Bărbatul a omorât-o pe femeie în bucătăria casei lor din Nereto, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.

Potrivit publicației emmelle.it, instanța a dispus, de asemenea, sancțiuni accesorii, dar și plata imediată a 100.000 de euro în favoarea fiicei cuplului și câte 50.000 celor trei membri ai familiei femeii care intentaseră o acțiune civilă împotriva bărbatului.

Cristian Daravoinea și-a recunoscut faptele

„M-am simțit ca un sclav, s-a uitat la mine cu o privire umilitoare și, când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut în faţa ochilor”.

În februarie, Cristian Daravoinea a retrăit filmul tragediei din 9 octombrie 2019. Bărbatul a mărturisit atunci că în acea seară a vrut să-şi pună capăt zilelor, a povestit despre certurile dintre el şi Mihaela, despre intenţia lor de a se separa, discuţiile legate de vânzarea casei, dar şi despre suspiciunea unei relații între româncă și un coleg de serviciu.

Un film al crimei pe care românul l-a retrăit cu emoţie, mai ales când i s-a cerut să povestească despre relația cu fetiţa de 6 ani născută din relaţia de iubire cu Mihaela.

Potrivit emmelle.it, declaraţiile făcute de Cristian Daravoinea în sala de judecată, în fața judecătorilor și a juriului popular, s-au menţinut în linia celor făcute de român în fața procurorului Davide Roșati, după crimă, când a fost găsit la Tortoreto, încuiat în maşină.

Judecătorii au acceptat ca şoferul român să fie supus unei expertize psihiatrice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4]
bonus partita Iva

COMISIOANE MINIME pentru transferul de bani către familiile din țară. Interpelare în Parlament!

repatrierea diasporei

Soluție minune pentru repatrierea diasporei: „Creștem salariul minim și ELIMINĂM TAXELE”