in

Șoferul român de TIR, dat dispărut de 11 zile, a fost găsit la Forli. Unele imagini îl arată în compania unei femei

Gheorghe Ţănău, şoferul român de TIR, dat dispărut de 11 zile, a fost găsit de colegii săi de breaslă. Ei au descoperit că bărbatul se află în Italia, în orăşelul Forli şi „este teafăr şi nevătămat“. Au apărut chiar şi imagini în care se arată că tir-istul însurat se afla în compania altei femei, scrie adevarul.ro.

Apropiaţii nu au făcut public motivul pentru care Gheorghe Ţănău nu a dat niciun semn de viaţă timp de mai bine de zece zile. Pe pagina de Facebook creată de el şi dedicată şoferilor, Ilie Matei a anunţat că: ”Colegul nostru Gheorghe Ţănău a fost găsit astăzi (miercuri n.r.) în Forli, Italia. Este teafăr şi nevătămat!”. Acesta a fost mesajul celui care a iniţiat campania de căutare a şoferului prahovean. Tot miercuri, şoferii care s-au implicat în căutarea lui au găsit mai întâi maşina cu care Gheorghe Ţănău a plecat din România, parcată pe o stradă din Forli. Aceştia au sesizat autorităţile italiene, iar la câteva ore a fost găsit şi bărbatul.

Într-o amplă postare publicată pe Facebook, Ilie Matei scrie: „Aţi ironizat prin implicarea voastră toată Poliţia Ploieşti, secţia Vasile Lupu şi sper ca baieţii de la secţie să citească asta şi să schimbe puţin abordarea cu care tratează oamenii ce le cer disperaţi ajutorul. Măcar un zâmbet, dacă potenţa nu exista. Nu merge nimeni la Poliţie de drag, ca sa fie trataţi cu ironii acolo. Nu vreţi să ştiţi ce înjosită a fost biata soţie a colegului în aceste zile în care a plâns pe holurile lor să fie ajutată. I s-a aruncat permanent replica că nu este un caz urgent. Ceea ce ei nu pot face am rezolvat noi prin implicarea voastră şi prin vârful de lance, Ionuţ, eroul acestei poveşti”, a scris Ilie Matei, omul care a inţiat campania de căutări a şoferului dispărut.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie la Roma, o femeie s-a sinucis, aruncându-se de la etaj, de teamă că era infectată cu coronavirus

Asigurarea RCA telefon

Asigurarea RCA poate fi dovedită, la controlul rutier, și prin prezentarea ei pe telefon. NU şi în străinătate!