Menu
in

Un refugiat somalez a înjunghiat un băiețel de 6 ani și alte patru persoane, la Rimini

Un refugiat somalez de 26 de ani, aflat de câteva luni în Italia, a fost arestat după ce a înjunghiat cinci persoane, între care și un băiețel de 6 ani care se află în stare gravă, la Rimmini, scrie Agerpres.

Furia individului s-a declanșat în timp ce se afla într-un autobuz, când controlorii i-au cerut biletul de călătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, somalezul a scos cuțitul, a început să strige cuvinte fără sens și i-a înjunghiat pe cei doi, pe unul în umăr, iar pe celălalt în zona gâtului, acesta din urmă ajungând în stare gravă la spital.

Şoferul autobuzului a deschis apoi uşile autobuzului şi atacatorul a fugit către faleza mării, unde a ameninţat mai mulţi automobilişti şi a rănit alte trei persoane, printre care şi un copil în vârstă de şase ani. Copilul a fost rănit tot la gât şi este internat în stare foarte gravă.

Roma, înjunghiat în abdomen după o ceartă banală, român dus cu elicopterul la spitalul San Camillo

Atacatorul a fost în cele din urmă arestat după o lungă urmărire. Conform primelor date ale anchetei nu există indicii că el ar avea legături cu medii teroriste sau extremiste, iar autorităţile încearcă acum să determine motivaţia atacului său. Potrivitei presei din Peninsulă, atacatorul ar fi putut acționa sub influența drogurilor.

Migrantul somalez a sosit cu câteva luni în urmă în Italia, unde a cerut statutul de refugiat. El era găzduit într-un centru al Crucii Roşii şi, conform unor martori, a manifestat o atitudine agresivă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version