Menu
in

Surprins de carabinieri exact când își bătea soția cu pumnii în față, român arestat la Ascoli Piceno

Surprins de carabinieri exact când își bătea soția cu pumnii în față, român arestat la Ascoli Piceno.

La Spinetoli, în provincia Ascoli Piceno, o femeie a sunat la 112, speriată de furia violentă cu care o ataca soțul ei.

Ajunși la fața locului, carabinierii l-au imobilizat pe bărbat, un român de 59 de ani, care nu și-a încetat ferocitatea nici măcar la sosirea polițiștilor, scrie Il Giornale.

Surprins de carabinieri exact când își bătea soția

Bărbatul a fost surprins în timp ce își bătea partenera, în vârstă de 48 de ani, tot de origine română, cu pumni în față și în cap. Blocat de militari, într-o stare de agitație deosebită, el a continuat să vocifereze împotriva femeii, obligându-i pe carabinieri să intervină energic pentru a-l opri pe român și a-l readuce la calm.

Femeia a fost dusă la camera de urgență din San Benedetto del Tronto, unde a fost examinată. Raportul medical vorbește de un prognostic de 20 de zile pentru traumatisme și contuzii în diferite părți ale corpului.

Italia, viața de coșmar a unei românce, alături de soțul ei: ”O să te omor și apoi voi fi fericit să merg la închisoare”

Bărbatul, însă, a fost dus la cazarmă și arestat pentru rele tratamente în familie, vătămare corporală și împotrivire la un funcționar public.

Acolo a fost audiată și femeia în vârstă de 48 de ani, care a declarat că în ultimii ani a fost de mai multe ori victima unor bătăi din partea soțului ei, tot din motive banale. Cuvinte care ulterior au fost consemnate pentru o plângere.

Arestarea bărbatului a fost deja validată de judecătorii tribunalului din Ascoli Piceno, așa cum a solicitat procuratura care coordonează ancheta, iar în prezent acesta se află în arest în închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version