in

Tâlhărie incredibilă la Verona, doi italieni s-au prefăcut că vor Bitcoin de la un român. La întâlnire, l-au bătut și l-au jefuit

Doi italieni de 17 ani s-au prefăcut că vor să cumpere Bitcoin de la un român de 46 de ani din Verona și și-au dat întâlnire cu el pe stradă. La întâlnire l-au atacat și l-au jefuit.

Din acest motiv, ieri, carabinierii lui Paullo (Milano) au executat un ordin de arestare în închisoare împotriva celor doi tineri.

Jaful a fost comis la Paullo în 24 septembrie anul trecut.

Victima, un român, publicase o reclamă pentru vânzarea de Bitcoin pe internet și fusese de acord cu cei doi să le dea criptomonedă în schimbul banilor în numerar.

Odată ajunși la întlnire, cei doi tineri l-au atacat brutal pe românul de 46 de ani lovindu-l cu picioare și pumni, până a căzut la pământ, luând în posesie rucsacul cu laptopul înăuntru și 2 mii de euro în numerar, și apoi dispărând.

Investigațiile efectuate de carabinieri „au făcut posibilă colectarea unor elemente univoce și decisive de responsabilitate pentru cei doi tineri”. Militarii secției Paullo i-au urmărit și prin analiza camerelor de supraveghere video și colaborarea victimei, care a denunțat imediat faptul.

Cei doi tineri sunt acum în închisoare la Beccaria din Milano, scrie Il Gazzettino.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
incendiu spital1

Pacienţii de la Matei Balş se încălzeau cu aeroterme aduse de rude. «Mama mi-a spus că îi e foarte frig»

Italia intră aproape complet în ”zona galbenă”, iată în ce constă relaxarea parțială a restricțiilor