in

Tânără româncă de numai 22 de ani, accident mortal lângă Piacenza, s-a izbit cu mașina de un canal

O tânără româncă de numai 22 de ani, Filoteea Furdui, a murit într-un accident teribil, după ce, din motive necunoscte, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un canal aflat pe marginea drumului.

Filoteea Furdui trăia în Fiorenzuola d’Arda, provincia Piacenza, de mai mulți ani. Destinul fetei, însă, s-a frânt brusc la numai 22 de ani, într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Tânăra se afla la volanului unui Volkswagen Lupo şi circula pe strada Degli Orsi din localitatea Fiorenzuola d’Arda când, din motive necunoscute, a pierdut controlul și s-a izbit violent cu mașina de un canal aflat pe marginea drumului. 

Impactul violent i-a fost fatal fetei, care a suferit răni grave la nivelul feţei şi a toracelui. Potrivit observator.tv, care citează presa italiană, maşina româncei a fost descoperită abia sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 8.00.

Cel care a făcut descoperirea a sunat imediat după ajutor, însă medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra româncă, fiind nevoiţi să declare decesul.

Filoteea locuia în Fiorenzuola împreună cu mama Elena și fratele său, Alex. Prietenii spun despre tânără că era o persoană fericită, care se bucura de viață. Pe lângă familia îndurerată, Filoteea a lăsat în urmă şi un iubit, pe Gianluca Leni, şi el îngenuncheat de durere.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Multe solicitări pentru înscrierea la școală a copiilor întorși din străinătate, cele mai multe din Italia

Votul pe Internet, proiect adoptat de Senat. «Milioane de români sunt plecaţi în străinătate, deplasarea lor pentru a vota poate fi imposibilă»