in

Tânărul arestat pentru incendierea Mihaelei Roznov este un fost campion de kickboxing

Pe 29 noiembrie, carabinierii l-au arestat pe bărbatul care se presupune că a încercat să ucidă, pe 11 septembrie la Roma, o prostituată româncă de 22 de ani, Mihaela Roznov. El este Decebal Savu, din Suceava, fost campion de kickboxing cu rezultate la nivel internaţional.

În urma anchetelor a ieşit la iveală un conflict între două grupuri infracţionale române adverse, dedicate exploatării prostituţiei. Victima, şi acum internată în spital în stare foarte gravă cu arsuri de gradul trei, s-a închis într-o tăcere care au făcut dificile anchetele.

A agresat-o, a bătut-o cu o bâtă şi apoi i-a dat foc. Mihaela Roznov a supravieţuit, dar de pe 11 septembrie este internată în stare gravă cu arsuri de gradul trei pe 50% din corp. A fost supusă la numeroase operaţii. Fapta a avut loc pe via Rocca Cencia, la Borghesiana, periferie extremă de sud-est a Capitalei.

Oroare la Roma: româncă bătută şi arsă de vie

Ministrul Andrea Riccardi a vizitat-o atunci la spitalul Sant'Eugenio: "Am venit aici ca mărturie a prezenţei guvernului şi pentru a-mi exprima condamnarea pentru acest foarte grav atentat la viaţa şi corpul unei foarte tinere fete străine".

Savu a fost arestat pe via Laurentina de carabinierii din Frascati. Investigatorii au ajuns la el verificând trecutul Mihaelei. Fata era legată de un conaţional cu antecedente pentru exploatarea prostituţiei, bărbatul avea contacte cu o bandă în luptă cu grupul lui Decebal, şi lunile trecute a fost împuşcat în picioare la Suceava.

Decebal Savu, fost campion la kickboxing, l-a împuşcat în picior pe un Carabinierii au descoperit şi că în urmă cu ceva timp a existat o tentativă de incendiere a apartamentului de pe Borghesiana, unde Mihaela trăia împreună cu alte conaţionale. Probabil clanul lui Decebal a declarat război rivalilor şi, potrivit investigatorilor, i-ar fi cerut Mihaelei să lucreze pentru ei.

“Să nu afle mama cu ce mă ocup”- drama prostituatei românce arsă la Roma

Ea, Mihaela, înaltă, slabă, foarte atrăgătoare, încasa de la 1.000 la 1.500 de euro pe noapte şi uciderea sa ar fi însemnat o lovitură frumoasă pentru "inamici" care ar fi pierdut o sursă importantă de câştig. Refuzul fetei ar fi fost pedepsit de Decebal, care cu un complice au adus-o pe Mihaela în pragul morţii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Târgul România-Italia: italienii au gustat muşchi ţigănesc şi brânză de burduf

Patronul Blue Air, Nelu Iordache, în arest