in

Taranto, i-a tăiat gâtul partenerei de 71 de ani, apoi a încercat să se sinucidă

Nebunie la Taranto, un bărbat de 75 de ani a bătut-o mai întâi pe partenera sa de 71 de ani, apoi i-a tăiat gâtul și a ucis-o. Apoi pensionarul a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit.

Motivul crimei a fost o ceartă furioasă între cei doi. Și-a ucis iubita ucide partenerul tăindu-i gâtul și încearcă să-și ia viața.

Potrivit unei reconstituiri inițiale a faptelor, se pare că între cei doi s-a născut acasă o ceartă furioasă.

Bărbatul a suferit răni la brațe și gât și se află în arest pentru omor, potrivit fanpage.it.

Presupusul ucigaș al româncei retractează: «N-am ucis-o eu pe Ruxandra. Eram drogat când am recunoscut crima»

I-a tăiat gâtul partenerei în Manduria, provincia Taranto

S-a întâmplat în Manduria, în provincia Taranto, unde un bărbat și-a ucis partenera în casă înainte de a încerca să-și ia viața.

Autorul crimei, Pietro Dimitri, un pensionar recidivist în vârstă de 75 de ani, care a lovit-o pe partenera sa de 71 de ani, Giuseppa Loredana Dinoi, cu care conviețuia, lovind-o în mod repetat cu un cuțit.

Drama a avut loc astăzi, marți, 12 octombrie, într-un apartament de locuințe sociale în care cei doi locuiseră împreună de ceva timp, în via Manfredi.

Potrivit unei reconstituiri inițiale a faptelor, se pare că o ceartă furioasă s-a născut între cei doi acasă, când bărbatul a luat arma albă, ucigând-o pe femeie.

În cele din urmă, cu același cuțit pensionarul ar fi încercat să-și ia viața rănindu-se.

Alarma a fost dată de vecinii cuplului care, alarmați de țipetele femeii, au chemat carabinierii.

Când militarii au ajuns la fața locului, nu mai era nimic de făcut pentru victimă. Lucrătorii medicali de la 118 care au ajuns la scurt timp după aceea au putut constata doar moartea femeii care a fost lovită în gât și a pierdut mult sânge.

Bărbatul a recunoscut crima

A fost dus la spital bărbatul, cu leziuni la brațe și gât. A fost arestat pentru crimă, păzit de carabinieri la spitalul Marianna Giannuzzi din Manduria.

Bărbatul, care nu este în pericol de moarte, a recunoscut crima în fața carabinierilor.

Între timp, anchetatorii au recuperat deja și au confiscat cuțitul folosit de bărbat pentru a lovi femeia în gât, care va fi acum examinat de criminalistică, precum și de apartamentul în care a avut loc crima.

Continuați să citiți pe Gazeta Românească, ziarul românilor din Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
copil integrare scoala

Copiii românilor întorși în țară au probleme de integrare: ”Eu le spuneam în română, ei răspundeau în italiană”

Stabilită la Verona, în Italia, în pelerinaj la Sfânta Parascheva, filmată cum șterge racla cu un mănunchi de măști de protecție