in

Torino, filmați în momentul în care jefuiau o femeie, un român şi un moldovean au ajuns în arestul poliţiei – VIDEO

Doi tineri au fost filmaţi în momentul în care jefuiesc o femeie care se relaxa pe o bancă, într-un parc din Torino, Italia. Cei doi au planul bine pus la punct, tânărul din Moldova fură telefonul, iar românul se preface că îl urmăreşte ca să-l prindă. Imaginile au fost surprinse de camere de supraveghere.

Un român şi un moldovean au ajuns în arestul poliţiei din Torino, după ce au jefuit o femeie într-un parc. Tânărul din Moldova este filmat cum îi smulge telefonul din mână femeii, iar românul se preface că nu ştie nimic şi o ia la fugă după tovarăşul său, informează observator.tv, care citează presa italiană.

Cei doi au fost filmaţi împreună, de camerele parcului, de mai multe ori în acea zi şi au fost prinşi imediat, pentru că sistemul de supraveghere video era monitorizat în timp real de un angajat, acesta observând imediat incidentul, pe care l-a raportat poliţiei.

Amândoi hoţii au fost prinşi la scurt timp, iar poliţiştii au descoperit că nu era singurul telefon mobil pe care cei doi îl furaseră în ziua respectivă.

Tinerii se află în arestul poliţiei din Torino şi ambii au antecedente penale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Intelectuali români din Milano, mesaje de susținere pentru Consulul General al României, Adrian Georgescu: ”Orice pas făcut cu profesionalism”

Sicilia, român de 37 de ani, dispărut de o lună și jumătate, familia cere ajutor pentru a-l găsi