in

Toscana, eroi pentru o zi, au salvat de la înec o tânără și câinele ei

Un pescar român din Italia și un polițist au fost îngeri salvatori pentru o zi. Ei au ajutat o tânără care s-a aruncat în apele unui râu după câinele său și nu mai putea reveni la mal, fiind în pericol de înec, scrie 055firenze.it, citat de Observator.

O tânără de 23 de ani din localitatea Scandicci, provincia Florența, regiunea Toscana, se plimba cu câinele ei de-a lungul promenadei ”delle Cascine”, dincolo de ”Ponte all’Indiano” când, brusc, animalul s-a aruncat în apele râului Arno și a început să se zbată, fără să se mai poată întoarce singur la țărm.

Fata s-a scufundat imediat în apă pentru a salva câinele, dar după ce a ajuns la el și l-a luat în brațe, tot din cauza fundului noroios şi alunecos al râului, s-a blocat la rândul ei, fără să se mai poată întoarce pe mal în siguranţă.

În fața ei, mama, care fiind îngrijorată de siguranța fiicei sale şi martoră la cele întâmplate, a cerut ajutor telefonic imediat. Aceasta a telefonat la poliție, pompieri și serviciul sanitar de la 118, în ciuda dificultăților sale de a indica locația exactă în care se aflau.

Padova, doi români s-au căsătorit la SPITAL. Soțul: «Acum sper să te poți opera»

Îngeri salvatori: Un pescar român din Italia și un polițist

Din fericire, chiar în acel moment a trecut pe acolo un polițist din Florența, care, fiind în timpul liber făcea o plimbare cu bicicleta, când a auzit vocea disperată a mamei și, fără să piardă timpul, a intervenit să-i salveze fiica aflată în dificultate.

Cu ajutorului unui alt bărbat care se afla în zonă, un pescar de origine română care locuieşte în Italia, a pus la cale un fel de lanț uman, reușind la scurt timp după aceea să salveze atât fata, cât și căţelul. Rasa animalului este de lup cehoslovac.

La scurt timp, au ajuns la faţa locului și mașinile de poliție, pompierii și salvatorii de la 118, dar tânăra, după acordarea primului ajutor, a preferat să meargă acasă cu părinții săi decât să fie însoțită la camera de urgență a spitalului din apropiere.

Polițistul, după ce s-a asigurat că starea de sănătate a fetei este una bună și i-a mulțumit pescarului român pentru ajutorul important acordat, și-a reluat plimbarea cu bicicleta, mai notează sursa citată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
romanca bolnava papa francisc

VIDEO Povestea Marianei l-a impresionat pe Papa Francisc. «Trăiesc cu morfină»

Catalin Tecuceanu cetatenie italiana

Atletul român Cătălin Tecuceanu a primit cetățenia italiană, naționala îl așteaptă