in

Tragedie în Italia, tânăr român pasionat de parkour, găsit MORT pe un acoperișul unui vagon

Corpul a fost găsit vineri dimineață la Primolano, în provincia Vicenza, pe un vagon al trenului Trento-Bassano. George Alexandru Ciobanu, 20 de ani, rezident la Pergine Valsugana, era practicant de parkour, un sport extrem și periculos, care constă în depășirea de obstacole reale cu salturi în viteză.

Tragedia, care s-a petrecut în timp ce practica acest sport, a avut loc joi, în jurul orei 10 seara. Reconstituirea carabinierilor arată că tânărul plecase la Terme di Levico, pornind de la Pergine cu niște prieteni.

În gara Levico și în timp ce însoțitorii săi de călătorie, inclusiv fratele său cel mic, s-au urcat în tren, s-a gândit să sară dintr-un baldachin pe acoperișul garniturii care trebuia să îi ducă acasă.

Prietenii au coborât la Pergine și, nevăzându-l pe tânărul de 20 de ani, au crezut că a plecat singur voluntar și nu au avertizat carabinierii sau nici măcar rudele. Familia, îngrijorată, a anunțat la carabinieri dispariția băiatului. A doua zi dimineață, auzind vestea unui cadavru găsit pe acoperișul unui tren, militarii și-au dat seama că victima era românul de 20 de ani dispărut.

Autopsia, dispusă de parchetul Vicenza, va stabili cauzele decesului. Este posibil să se fi lovit pe acoperișul trenului. Moartea prin electrocutare pare să fie exclusă, deoarece acel tip de tren călătorește pe motorină.

Trupul tânărului a făcut o călătorie macabră de la gara Levico la Trento, prins pe acoperișul unui vagon. A doua zi dimineața, trenul a plecat înapoi și corpul a fost observat de controlorii din Primolano, deoarece un picior ieșea de sus. Ciobanu locuia împreună cu mama lui, româncă, și partenerul ei din Trento, în Pergina Valsugana.

virusul ucide săracii italia

Studiu șoc în Italia: virusul ucide cel mai mult săracii și persoanele fără studii!

Profesor român de balet din Italia, a murit de infarct în fața elevilor săi