in

Transport ilegal de pachete din România în Italia: șoferi de camion amendați

Au efectuat transport de mărfuri între Italia și România, fără a deține documentele însoțitoare prevăzute pentru pachetele transportate.

Odată cu reluarea traficului, poliția rutieră din Italia a intensificat controalele asupra vehiculelor mari.

Patrulele din Montichiari au surprins unii transportatori rutieri care au încălcat reglementările internaționale de transport, anunță primabrescia.it.

În două verificări separate la Brescia, primul în via Borgosatollo și al doilea la cabina de taxare din Brescia Centro, s-au descoperit doi șoferi români de vehicule grele care au efectuat transport de mărfuri între Italia și România, fără a deține documentele însoțitoare prevăzute pentru pachetele transportate.

Mărfurile încărcate în România au fost transportate ilegal în diverse destinații (legislația referitoare la aceste transporturi prevede ca mărfurile să fie însoțite de documentația de origine și destinație prevăzută de tratatele internaționale).

În urma investigațiilor, a fost posibilă reconstrucția originii și a destinației și, în unele cazuri, a fost posibil să se stabilească și remunerația plătită pentru a dovedi transportul abuziv. Pentru ambii șoferi o amendă de 2.000 de euro de fiecare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
factura 1,1 milioane de dolari

A învins boala după ce a stat internat două luni. Apoi a primit factura spitalizării: 1,1 milioane de dolari. «Mă simt vinovat că trăiesc»

Român de 18 ani, mort în accident de motocicletă în Toscana. Sute de prieteni l-au comemorat la Pistoia înainte de plecarea sicriului în România