Menu
in

Trento, un român de 31 de ani a murit zdrobit de liftul la care lucra

Încă un român mort la locul de muncă în Italia. Numele lui era Nicolae Catalan, 31 de ani, tehnicianul care a murit zdrobit de liftul de la un azil de bătrâni din Trento.

Conform reconstituirii anchetatorilor, tânărul, titular al unei firme specializate, în timp ce făcea sudurile, a fost lovit de contragreutatea sistemului, pornit din greșeală.

Accident mortal de muncă în Trento

A murit marți seară, în jurul orei 20, în azilul de bătrâni Eremo di Arco din Trento.

Constatările poliției și inspectoratului de muncă al provinciei, care lucrează sub mandatul procurorului din Rovereto, au confirmat dinamica tragicului accident de muncă.

Varese, român de 51 de ani mort pe un șantier de construcții

Bărbatul făcea niște operațiuni de sudare în puțul liftului pentru a finaliza împământarea noii instalații, când unul dintre colaboratorii săi, aceasta este reconstituirea, ar fi activat liftul, poate pentru a recupera ceva material la etaj.

În câteva clipe liftul a început să funcționeze și astfel contragreutatea a făcut calea opusă, în jos, strivindu-l pe tânărul de 31 de ani fără să-i dea nicio șansă.

Orice defecțiuni ale sistemului vor fi în continuare verificate, dar din constatări se pare că dinamica accidentului este clară.

Tânărul tehnician, cu domiciliul în Bolzano și rezident în Roma, a fost găsit de colegii săi zdrobit, în fundul puțului liftului.

Accident de muncă la Milano, român mort după ce a căzut de la o înalțime de 10 metri. Acasă îl aşteptau trei copii

Victima era proprietarul unei firme care obținuse contractul pentru împământarea instalației, iar la ora 20.00 încă lucra pentru a încerca să termine predarea până la Crăciun.

Acesta este al treisprezecelea accident mortal la locul de muncă din 2021 în Trentino, scrie L’Adige.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version