in

Varese, român de 51 de ani mort pe un șantier de construcții

Accident mortal pe un șantier de construcții din Bodio Lomnago, provincia Varese: victima este un muncitor român de 51 de ani.

Muncitorul lucra pe șantierul noului centru polivalent: a fost accidentat de o betonieră. O a doua persoană a fost rănită

Un accident mortal la locul de muncă s-a produs în Bodio Lomnago în jurul orei 15 azi, marți 14 decembrie, în șantierul din zona „Rogorella” pentru construirea centrului sportiv polivalent municipal.

Victima este un muncitor în vârstă de 51 de ani, Vasile Atomei de origine română, care a fost strivit de un vehicul greu, un utilaj cu pompă de turnarea betonului.

Bărbatul lucra pentru o firmă subcontractantă: companiile care dețin lucrările sunt două companii din provincia Messina, CGFC (agent) și Consorzio Stabile Ventimaggio (antreprenor principal).

În accident a fost rănită o a doua persoană, un bărbat de 55 de ani aflat tot la locul de muncă pe șantier, care a suferit o luxație a umărului și nasul rupt și a fost ulterior transportat la spitalul Cittiglio.

Mărturia lui este examinată de carabinierii sosiți la fața locului împreună cu salvatorii și Pompierii, potrivit varesenews.it.

Accident de muncă la Milano, român mort după ce a căzut de la o înalțime de 10 metri. Acasă îl aşteptau trei copii

Accident de muncă la Mirandola, muncitor român despăgubit cu peste 1 milion de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

HALUCINANT! Ambasada Italiei la București ordonă, Poliția Română execută. Cazul „sechestrului” jurnalistei de la RAI

test negativ italia

Reguli noi la intrarea în Italia: TESTARE şi pentru vaccinaţi