in

Treviso, un român a murit pe loc iar un altul e în comă în urma unui accident de circulație, s-au izbit violent cu mașina de un cap de pod

Imagini cumplite au fost surprinse în Italia, după un accident în care un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, iar maşina lor e un morman de fiare. Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21:30, la Motta di Livenza (provincia Treviso), unde o maşină în care călătoreau doi români a ieşit de pe şosea, s-a izbit violent de un cap de pod apoi s-a răsturnat şi a rămas pe plafon, într-un şanţ.

Şoferul maşinii, un român, I.C., 30 de ani, a murit pe loc, în vreme ce prietenul lui, care era pe locul din dreapta, B.P., 33 de ani, tot român, e în comă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că poliţia italiană investighează circumstanţele acidentului, în condiţiile în care şoseaua era uscată. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, şoferul român a pierdut controlul volanului într-o curbă şi nu a mai putut controla autoturismul.

Microbuz cu români care se întorceau din Italia, accident grav soldat cu un mort și cinci răniți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poziția românilor între mafiile străine de la Roma: furturi, tâlhării și prostituție. Raportul Procuraturii Generale

Florența, gest de om nebun, un român a luat la bătaie bolnavii prezenți în camera de gardă a spitalului Santa Maria Nuova, arestat de carabinieri