in

Turistă violată pe autostradă, arestat un şofer de tir român

O turistă a făcut autostopul şi susţine că a fost violată de şoferul de tir care a transportat-o. O tânără nemţoaică a primit primul ajutor în noaptea de 1 august, la o benzinărie de pe A4 la Desenzano del Garda. Poliţia l-a arestat pe şoferul român, Dumitru Copaci, de 28 de ani, pentru viol.

Femeia a povestit judecătorului care a validat arestarea că a încercat să se apere. L-a zgâriat, a folosit şi un spray pentru a-l face să renunţe, l-a implorat să o lase să plece. Dar totul a fost inutil: fata de 20 de ani a fost constrânsă să se predea în faţa furiei animalice a şoferului.

Tânăra turistă germană urcase în tirul românului în Spania cu un amic, pe timpul unui tur al Europei. Colegul ei de călătorie a coborât la Milano, în timp ce ea şi-a continuat voiajul către Venezia, tot la bordul tirului.

Odată ajuns în jurul orei trei noaptea în zona Monte Alto de pe A4 la Desenzano, şoferul a violat-o, apoi a lăsat-o la un autogrill. Fata a coborât din camion şi s-a dus în bar, lansând alarma. Tânăra notase numărul de înmatriculare al tirului.

Blocat pe porţiunea veroneză a autostrăzii A4, camionagiul a fost arestat. În cabină, agenţii au găsit dovezile a ceea ce le-a povestit turista. A fost găsit un cercel al victimei, urme hematice şi biologice şi tricoul pătat cu sânge al camionagiului, care a apărut rănit în faţa agenţilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brînză îi cere lui Ponta votul prin corespondenţă

Fost preot bătut de “badante”, salvat de un bilet aruncat pe fereastră