in

Ucis de o maşină pirat la Vittorio Veneto

Lovit şi ucis de un automobilist pirat la Vittorio Veneto, provincia Treviso. Victima este un român de 44 de ani, Constantin Milosteanu, întreprinzător în construcţii, căsătorit şi tată a doi copii.

Românul locuia în apropierea locului în care a avut loc impactul. În seara de 23 februarie, în jurul orei 18.30, Milosteanu mergea după ce a ieşit din casă pentru a cumpăra ţigări, când o maşină l-a lovit în plin cu viteză mare, şoferul fugind de la faţa locului.


Câţiva martori au asistat la scenă şi au chemat imediat salvatorii. La locul accidentului s-au dus carabinierii din Vittorio Veneto şi Treviso, şi o autoambulanţă. Însă pentru bărbat nu mai era nimic de făcut: murise pe loc.

Capalbio, îngrijitoare româncă de 41 de ani, accidentată mortal de un BMW

Potrivit reconstituirii bazate pe declaraţiile martorilor, o maşină mare de culoare deschisă l-ar fi aruncat pe Milosteanu în altă maşină, fără a opri. Fără măcar să încetinească. Bărbatul de 44 de ani s-a lovit în mod violent la cap: nu a scos niciun strigăt, s-a auzit numai o bufnitură teribilă. Moartea a fost imediată.

Român de 31 de ani, ucis de o mașină în Calabria

Carabinierii au început căutarea piratului care, în urma a impactului, a lăsat pe asfalt fragmente de maşină. Ar putea fi indicii fundamentale pentru capturarea vinovatului.

Milosteanu, care îşi deschisese o firmă de construcţii în oraş, lasă în urmă un fiu de 24 de ani care locuieşte la Vittorio Veneto, un fiu rămas în România şi soţia.

Arezzo, îngrijitoare româncă de 49 de ani, lovită mortal pe trecerea de pietoni

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Ponta: „Pentru binele românilor din Italia, îi urez succes lui Matteo Renzi”

Ce vor românii de la noul premier: „Să crească puterea de cumpărare şi să trimită deţinuţii români acasă”