in

Italia, un copil de 13 ani și-a împușcat mortal sora, în vârstă de 15 ani, cu părinții în casă

Tragedie in localitatea italiană San Felice del Benaco, din apropiere de granița cu Elveția. Un copil de 13 ani și-a împușcat mortal sora, în vârstă de 15 ani, în timp ce tatăl lor le arăta o pușcă.

Într-un moment de neatenție, băiatul a apăsat pe trăgaci, iar glonțul a lovit-o în plin pe adolescentă, care a murit pe loc. Tragedia a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în apropiere de Brescia.

Din primele informații obținute de La Repubblica, citată de ObservatorTV, copilul de 13 ani și tatăl lui îi arătau adolescentei o pușcă ce avea un glonț pe țeavă. Bărbatul, fost procuror și consilier, le-a povestit devastat anchetatorilor că proiectilul a fost tras în timp ce arma de vânătoare era curățată.

Mama copilei, medic, se afla în casă în momentul tragediei

Apelul la 112 a fost în zadar. Rănile suferite de copilă erau incompatibile cu viața, iar paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. La momentul fatal și mama adolescentei, de profesie medic, era acasă.

Crimă înfiorătoare la Catania, tânăr de 22 de ani, și-a înjunghiat mortal sora, apoi a ascuns cadavrul

Polițiștii din Italia au deschis un dosar pentru pentru omor prin imprudenţă, iar acum bărbatul riscă să ajungă după gratii, dat fiind că el era cel responsabil de buna utilizare a armei.

De altfel, pușca nu ar fi trebuit niciodată să fie armată, cu glonț, în preajma celor care nu dețin permis de vânătoare și mai ales în prezența minorilor.

Investigația nu este finalizată, iar criminaliștii încearcă să afle exact circumstanțele în care a murit adolescenta. În locuința tatălui ei s-au găsit mai multe arme de vânătoare și pistoale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
nevaccinati infectati

Terni, întâlnire între familii de români nevaccinați, 25 de infectați, doi la spital

iohannis facebook

Iohannis îi dojeneşte pe români: ”De ce îi ascultăm pe unii care vorbesc prostii pe Facebook?”