in

Un italian i-a dat unui român cu toporul în cap, pentru că acesta făcea grătar în curtea blocului în timpul carantinei

Un român rezident la Sutri, o localitate din provincia Viterbo, era cât pe ce să-și piardă viața în urma altercației cu un vecin italian. Acesta era nemulțumit de faptul că românul, împreună cu familia, au aprins grătarul în grădină, pentru un prânz în aer liber. Italianul a încercat să-l lovească în cap cu un topor, românul a reușit să se ferească, lama atingându-l doar la gât și la bărbie, provocându-i , din fericire, o rană ușoară.

Conform cercetărilor făcute de carabinierii, care au intervenit imediat la fața locului, totul ar fi apărut din cauza unei dispute banale legate de un prânz în grădină, în zona comună a clădirii de locuințe.

Românul, care locuia la parter, ar fi pregătit un grătar pentru a mânca în aer liber cu familia, declanșând astfel o reacție din partea vecinului: mai întâi doar reproșuri și țipete de la etaj, apoi agresiunea fizică.

S-a stabilit că italianul a ieșit în stradă și a luat toporul pe care un alt chiriaș din clădire îl folosise pentru a tăia lemnul. Înarmat, s-ar fi aruncat asupra românului: mai întâi i-a tăiat perdeaua ușii din față, apoi s-a năpustit asupra lui. Din fericire, românul a reușit să se ferească de lovitură, care cel mai sigur i-ar fi fost fatală, atingându-l ușor pe gât și bărbie.

În ajutorul românului a sărit și soția acestuia, ambii reușit în final să-l anihileze pe italianul furios, care a fost pus în arest domiciliar.

Românul a ajuns la spital unde e fost supus unei ușoare intervenții chirurgicale, fiind necesare trei puncte de sutură.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Locuiești în Italia și îți cumperi bicicletă nouă sau un scooter electric? Primești 500 de euro

300.000 de îngrijitoare și menajere muncesc ilegal în Italia. Senatoarea Bonino: ”Trăiesc într-o permanentă teroare de a fi oprite de poliție”