in

Roma, un zidar a căzut de pe o schelă a unei construcții aflată pe Salaria, fracturându-și coastele

La Roma a avut loc un alt accident la locul de muncă care s-ar fi putut termina cu o tragedie. Un zidar a căzut de pe o schelă a unei construcții aflată pe Salaria, fracturându-și coastele, scrie cotidianul La Repubblica.

Totul s-a întâmplat la doar trei zile după moartea zidarului român în vârstă de 45 de ani, care a căzut pe 4 aprilie de la un balcon de la etajul cinci în via delle Baleniere, în Ostia. Citește aici: Ostia, un muncitor român de 45 de ani a murit la muncă pe șantier, a căzut de la etajul 5

Un zidar a căzut de pe o schelă a unei construcții

Astăzi, un incident a avut loc pe via Ferdinando Lori din Roma. Este un drum neasfaltat, care traversează via Salaria, de-a lungul râului Tevere. Un muncitor de 45 de ani a căzut de pe schele. El lucra pe un șantier în numele unei firme care se ocupă cu amenajarea sistemelor electrice.

Bărbatul de 45 de ani a căzut de la peste doi metri, fracturându-și coastele. Sanitarii de la 118 au sosit la fata locului. Apoi, l-au transferat cu ambulanța la spitalul Sant’Andrea, unde a fost tratat.

Din fericire, este considerat a fi vindecabil, cu un prognostic de 40 de zile, dar nefiind în pericol de viață. Inspectorii de muncă investighează incidentul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
ambulanza foligno

Italia, un român și-a tăiat gâtul în spital, rana gravă a dus la decesul bărbatului de 59 de ani

Doi români morți într-un accident în Italia

O dubă cu muncitori români s-a ciocnit cu un camion cisternă pe autostrada Torino-Milano, doi morți și doi răniți