in

Vandam și Robin Hud, prinși la furat în Italia

Robin Hud Zorilă, de 39 de ani, Ion Buzdugan, de 29 de ani, şi Gabriel Serdaru, de 27, toţi români, au fost condamnaţi pe 26 martie la Pavia la un an de închisoare şi la plata unei amenzi de 600 de euro (pedeapsă suspendată) pentru furt.

Cei trei au furat, pe 18 martie, şapte celulare şi 180 de euro din vestiarele clubului de fotbal Frigirola, în timp ce jucătorii se antrenau. Carabinierii au ajuns la adresa hoţilor datorită unei aplicaţii instalate pe smartphon-ul unuia dintre sportivi.

Ghidaţi de semnalul gps emis de telefon, carabinierii s-au oprit exact în faţa casei hoţilor, la Villanterio. În casă militarii au găsit şi alte telefoane de diferite mărci. Cei trei au fost arestaţi în flagrant pentru furt calificat.

Marian Velea, supranumit „Spada Valahiei”, arestat la Pavia

Vandam, arestat la Cosenza

Au fost surprinşi pe 21 martie de carabinieri la Rose (Cosenza) în timp ce tăiau un cablu din oţel care susţinea un stâlp Telecom pentru a sustrage cablurile din cupru. Au încercat să fugă, însă au fost prinşi şi arestaţi.

Este vorba de Silaghi Florin Vandam, de 19 ani, şi de Lăcătuş Beniamin, de 22 de ani, domiciliaţi în tabăra de romi din Cosenza. Lăcătuş, în timpul fugii, a aruncat un topor către un carabinier, care a reuşit să se ferească şi apoi să-l reţină pe agresor. Au fost găsite şi sechestrate trei foarfece mari şi toporul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, șomaj de 13%, cea mai mare rată din 1977

O româncă valoroasă, motiv de mândrie pentru Italia: „Eu vreau ca şi România să fie mândră de mine”