in

Velletri, adolescent român se zbate între viaţă şi moarte. S-a stropit cu benzină şi apoi şi-a dat foc

Un adolescent român de 15 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a încercat să se sinucidă dându-şi foc. Tatăl său a încercat să îl salveze. Amândoi sunt internaţi în spital, băiatul în stare foarte gravă. Incidentul s-a petrecut vineri în Velletri, regiunea Lazio.

Dintr-un motiv încă necunoscut, băiatul s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în curtea casei. Tatăl lui, care tocmai venise acasă de la serviciu ca să-l însoțească la școală, a văzut că iese fum din spatele curții și a mers să verifice ce se întâmplă. Atunci și-a văzut fiul arzând ca o torță și s-a aruncat peste el să-l salveze, potrivit romatoday.it.

Acum, amândoi sunt internați la spital, băiatul în stare foarte gravă, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, în vreme ce tatăl a fost atins de flăcări doar la mâini și picioare.

La fața locului au venit pompierii și un echipaj 118 cu o ambulanță și un elicopter de salvare. Adolescentul român a fost transportat la Spitalul Gemelli din Roma unde se zbate între viață și moarte.

Polițiștii au deschis o anchetă și verifică ce l-a împins pe tânărul român să recurgă la un asemenea gest.

Presa locală scrie despre familia de români că este bine integrată în comunitate, părinții lucrează în zonă iar băiatul este un elev cu note bune la școală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
infectări Italia

Număr record de infectări în Italia. Autoritățile nu se alarmează: «Suntem pregătitţi pentru valul doi»

Escroc italian reținut de DIICOT la Craiova, a înșelat 24 de oameni la vânzarea de apartamente, prejudiciu de peste un milion de euro