in

Veneția, român accidentat mortal în timp ce trecea regulamentar strada

Italia Veneția, român accidentat mortal. Accident mortal duminică seară pe Via Provinciale Nord din Stra, o comună din provincia Veneția, nu departe de limita localității Fossò. Un autoturism, un Y Lancia, condus de o femeie de 50 de ani din localitate, a lovit un bărbat care traversa strada în jurul orei 17.00, scrie nuovavenezia.gelocal.it.

Italia, familie de români distrusă în accident rutier: mama și fiica decedate, nepotul în stare gravă la spital

Veneția, român accidentat mortal

Autoturismul se deplasa dinspre centrul orașului Fossò spre Dolo, la câteva zeci de metri de pasarela de deasupra căii navigabile Padova-Veneția. În același timp cu trecerea autovehiculului, pietonul, un bărbat de 55 de ani, de origine română, rezident în zonă, traversa regulamentar.

Automobilul condus de femeia de 50 de ani din zonă nu a reușit să îl evite și l-a acroșat. Femeia a oprit imediat pentru a acorda asistență. Alți șoferi au oprit odată cu ea. A fost chemată imediat asistența medicală. Ambulanțele de la spitalul din Dolo au ajuns la fața locului în câteva minute. Dar pentru om nu mai era nimic de făcut.

Femeia, în stare de șoc, a fost preluată de personalul medical La fața locului, imediat după accident, au sosit și carabinierii de la stația Vigonovo pentru a prelua accidentul.

Traficul pe via Provinciale Nord a fost reglementat cu sens unic alternativ timp de două ore și jumătate. Situația s-a normalizat abia în jurul orei 19.30, odată cu ridicarea vehiculului și transportarea decedatului la morga spitalului Dolo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
6 decembrie sfantul Nicolae

La Mulți Ani de Sfântul Ierarh Nicolae, ocrotitorul copiilor. Peste 800.000 de români își serbează onomastica

„Vaccinurile au provocat daune la nivel mondial.” Dezlănțuirea profesorului în fața Ministrului Sănătății (VIDEO)