in

„Veniţi, mi-am împuşcat iubita”, și-a executat logodnica româncă și a abandonat-o într-o baltă de sânge

Un român din Italia şi-a executat iubita în vârstă de 23 de ani, pe o stradă dintr-un oraş situat în apropierea Romei şi apoi a sunat la 112 pentru a anunţa că a împuşcat-o pe femeie şi că este înarmat.

Cazul care a şocat Italia s-a produs vinerea trecută, în jurul orei 23.00, pe o stradă din localitata Santa Palomba. 

În mijlocul străzii, românul înarmat cu un pistol a împuşcat-o pe tânăra în vârstă de 23 de ani şi apoi a sunat la 112. „Veniţi, mi-am împuşcat iubita. Sunt înarmat”, ar fi spus criminalul la telefon.

Potrivit jurnaliştilor de la romatoday.it, citați de observator.tv, românul în vârstă de 36 de ani a abandonat-o pe femeie într-o baltă de sânge şi apoi a fugit. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, dar şi un echipaj medical. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa fetei.

Poliţiştii au pornit în urmărirea criminalului înarmat şi au reuşit să îl prindă după câteva zeci de minute. Românul a fost arestat şi acuzat de crimă. Totodată, poliţiştii au reuşit să recupereze şi arma crimei.

Caserta, româncă executată pentru 500 euro, împușcată în cap de doi italieni, pedeapse reduse

“Nu mă împac cu tine”, româncă împușcată la Padova de fostul prieten, care apoi s-a sinucis

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Decizie șoc la CEDO: mafiotul Bernardo Provenzano a avut parte de un regim dur de detenție, Italia i-a încălcat drepturile

Certificatul de cazier judiciar pentru românii din Italia: de unde îl pot obține și cât durează eliberarea