in

Verona, disperat că are datorii mari păcănele, l-a înjunghiat pe proprietarul chinez al barului, român arestat

Un român a bătut și înjunghiat la beție proprietarul chinez al unui bar din Verona, Italia, cu doar câteva ore înainte de Revelion, după care i-a furat peste 1.300 de euro. Bărbatul ar fi avut datorii și era deranjat de faptul că i se cereau banii înapoi.

Pe 31 decembrie, cu puțin timp înaintea de închiderea barului, unde erau și jocuri de noroc, Vasile Barbu a intrat beat și l-a înjunghiat în abdomen, gât și cap de mai multe ori pe proprietar, un cetățean chinez, după care i-a furat iPhone-ul și 1.000 de euro.

Nemulțumit de pradă, românul s-a întors după cinci minute pentru a fura și banii adunați de la păcănele, aproximativ 350 de euro, toți în monede de 1 euro, puși în două pungi.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, Barbu era un client fidel al localului, dar avea datorii la proprietarul Zhou, care îi amintea că trebuie să plătească de fiecare dată când îl vedea.

Cu puțin timp înainte de Revelion, românul a decis să bea și a așteptat până cand a plecat ultimul client din bar, după care a intrat înăuntru și s-a năpustit asupra proprietarului. 

Polițiștii italieni l-au reținut, iar acum urmează să fie dus în fața judecătorilor.

Italia, româncă dispărută după ce a câștigat 5000 de euro la păcănele: “Este imposibil ca ea să-și lase copiii”

Veneția, român denunțat chiar de soție: și-a abandonat copilul în mașină pentru a juca la păcănele

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul copil născut la Torino în 2019 este o fetiță română cu numele de Aurora

Român de 62 de ani, găsit mort de un trecător pe o stradă din Milano