in

Verona, româncă de 54 de ani spulberată de o mașină, tocmai jucase la Gratta&Vinci

Se dusese la barul de lângă casă, la San Bonifacio (Verona) pentru a cumpăra un loz instant (Gratta&Vinci). În timp ce se întorcea acasă, în seara de luni 8 ianuarie, a fost spulberată de o furgonetă condusă de un italian de 64 de ani din Montecchia di Crosara ( Verona).

Victima este Violeta Hurmuz, 54 de ani, originară din Măcin, județul Tulcea. Șoferul s-a oprit după accident și a așteptat în stare de șoc sosirea ajutoarelor.

La fața locului a intervenit o ambulanță, dar personalul medical a încercat în zadar să o reanimeze. Conducătorul auto a fost denunțat în stare de libertate pentru omor stradal. Ancheta este efectuată de poliția locală din San Bonifacio. Cu puține zile înainte, vineri 5 ianuarie, pe aceeași stradă și pierdut viața într-un accident de circulație un tânăr de 25 de ani originar din Macedonia.

De curând Violeta Hurmuz își schimbase fotografia de profil de pe pagina Facebook și părea o femeie fericită. Potrivit presei locale, femeia era oaspete la o familie din zonă.

Fugea să își cumpere țigări, româncă de 20 de ani spulberată de o mașină la Lecco

Salerno, se ducea cu bicicleta la serviciu, româncă ucisă cu mașina de un italian drogat. Pedeapsa: cinci ani de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, autoturisme fără asigurare: ce pățiți dacă sunteți prins cu o mașină care nu deține o poliță de asigurare valabilă

Vin întăriri: Vor fi trimiși politiști la ambasade și consulate pentru ELIBERAREA PAȘAPOARTELOR