in

Verona, și-a înjunghiat soția sub privirea îngrozită a copilului lor de 11 ani, român arestat

Nu a ezitat să-și amenințe soția cu moartea și să o atace cu un cuțit de bucătărie, fără să se îngrijoreze de faptul că era prezent și fiul lor de 11 ani.

Din acest motiv românul B.A.C., 47 de ani, se află acum în spatele gratiilor la închisoarea din Verona.

Potrivit informațiilor din presa locală, evenimentele au avut loc în locuința cuplului, situată în Corso Venezia la Verona.

Alerta s-a dat luni, 9 decembrie dimineața. Polițiștii au ajuns imediat la locul indicat de victimă, găsită în mijlocul străzii cu fața acoperită de sânge din cauza unei răni pe obraz cauzate de o armă de tăiere.

Conform povestirii femeii, ea și soțul ei au avut o ceartă aprinsă, în timpul căreia B.A.C., complet ieșit din minți, a apucat un cuțit de bucătărie cu o lamă lungă, apoi a amenințat-o cu moartea și a atacat-o.

Totul în fața privirii îngrozite a fiului cuplului, un copil de 11 ani. După ce a reușit să se lupte și a scăpat de strânsoarea atacatorului, femeia de 47 de ani a fugit din casă pentru a cere ajutor, iar de acolo a contactat poliția, în timp ce soțul ei a rămas în apartament.

După ce au ascultat povestea victimei, agenții au descins în casa cuplului, găsindu-l pe bărbat în bucătărie. Stând liniștit pe un scaun, românul a refuzat inițial orice acuzație, în ciuda faptului că pe podea și pe mobilă erau evidente urmele de sânge din rănile soției, pe care bărbatul încercase inutil să le curețe cu o cârpă.

Pus în fața evidenței, românul și-a recunosct fapta.

Femeia a fost dusă la urgențe la spitalul Borgo Trento pentru a primi îngrijirile necesare, în timp ce copilul de 11 ani a fost încredințată temporar unei rude indicate de mamă.

Acuzat de vătămare corporală agravată, românul a sfârșit inițial în spatele gratiilor unei celule de securitate a secției de poliție locală, așteptând judecata de urgență. Judecătorul instanței din Verona a validat arestarea, stabilind arestul preventiv în închisoare ca urmare a amânării termenului de judecată, programat pentru ianuarie anul viitor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În Italia era șefă de bordel cu minore, în România era învățătoare la o școală din Vaslui. Arestată la solicitarea autorităților italiene

Violatorul român din Florența va executa 30 de ani de închisoare, a fost confirmată a cincea victimă