Menu
in

Viol în grup, cuplu de români arestat la Catania. Au sechestrat și abuzat împreună o moldoveancă și au filmat scenele

Viol în grup, cuplu de români arestat – Ajunsese în Italia în urmă cu câteva luni în căutarea de lucru, dar în schimb a devenit victima unui cuplu, el avea 41 de ani, ea 37, români, care au bătut-o și au abuzat-o sexual, filmând abuzurile cu un telefon mobil. Cei doi au fost arestați la Catania pentru rele tratamente, vătămare corporală și viol în grup. Pentru bărbat judecătorul a dispus arestul în închisoare, pentru soția sa arest la domiciliu cu obligația de a folosi brățara electronică.

Viol în grup, cuplu de români arestat

Cercetările efectuate de polițiștii din Catania au început după raportul Serviciului de Cooperare Polițienească Internațională din 4 aprilie cu privire la „posibile maltratare față de cetățeana moldoveană”, care ar putea au fost raportate de femeie unui membru al familiei.

A doua zi, polițiștii s-au deplasat la Bronte, unde au fost găsiți cei doi români și tânăra moldoveancă. Activitățile de anchetă au făcut posibilă scoaterea la lumină a presupuselor rele tratamente repetate și a vătămărilor corporale suferite de femeie, constând într-o „fractură deplasată, multifragmentară a capătului acromial al claviculei stângi”, cu prognostic de 30 de zile . A apărut și un episod de violență sexuală din partea cuplului și din care erau trei scurte videoclipuri pe telefonul mobil al bărbatului de 37 de ani, confiscat de polițiști.

Fată violată în parc la Milano: tânăr român de 25 de ani arestat

Tânăra moldoveancă ajunsese la Catania în decembrie 2023 cu o persoană care o însoțise în căutarea unui loc de muncă. Astfel a ajuns la familia românească din Bronte. Ea se mutase în casa lor pentru a face treburi casnice și pentru a avea grijă de copiii mici ai cuplului. Primele perioade ar fi trecut pașnic, apoi ar fi fost o întorsătură violentă, cu atitudini opresive, maltratări și violențe sexuale.

Oroare la Citerna (Perugia), un român căsătorit a violat-o și ucis-o pe vecina lui de 70 de ani

Femeia a reușit să-și relateze starea cuiva din Moldova, iar acea persoană a alertat Serviciul de Cooperare Polițienească care se ocupă de „trafic de ființe umane”, raportând prezența unei moldovene reținute împotriva voinței ei într-o casă din Bronte. A doua zi, poliția a intrat în acțiune și 24 de ore mai târziu victima a fost dusă și dusă într-o unitate protejată. Măsura asiguratorie a judecătorului de instrucție a fost luată ieri, informează ANSA.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Exit mobile version