in

Violul de la Guidonia/ Românii acuzaţi de complicitate şi masacraţi de presa italiană sunt nevinovaţi/ VIDEO

Ionuţ B. şi Mugurel G., cei doi români acuzaţi de complicitate în cazul violului de Guidonia- unul din cele mai intens mediatizate cazuri legate de conaţionalii din Peninsulă- au fost absolviţi de toate acuzaţiile. Cei doi români nu au comis "nicio infracţiune”- a fost sentinţa luată de Tribunalul din Tivoli, lângă Roma.

După mai bine de doi ani de zile, timp în care au fost etichetaţi drept “bestiile de la Guidonia”, iată că verdictul este: “nevinovaţi”. Ionuţ Anton B., de 30 de ani, şi Mugurel G., de 22, au fost acuzaţi că i-au adăpostit şi ajutat să fugă pe patru conaţionali, acuzaţi de violarea unei tinere italience.

Pe 22 ianuarie 2009, doi tineri din Guidonia au fost atacaţi de un grup de români: fata a fost violată, în timp ce partenerul ei a fost bătut şi închis în portbagajul propriei maşini.  După câteva zile de cercetări, poliţiştii i-au prins pe cei patru membri ai grupului, alături de ceilalţi doi tineri, în timp ce se îndreptau, în maşina lui Ionuţ B., către nordul Italiei. Anchetatorii au susţinut imediat că cei doi încercau să-i ajute pe violatori să fugă.

Acuzaţi de complicitate, Ionuţ şi Mugurel au declarat mereu că sunt nevinovaţi şi că i-au ajutat pe ceilalţi patru doar să se deplaseze în nordul Italiei, crezănd că îşi caută un loc de muncă. Numai ulterior, au aflat de viol, de la televizor.

Iniţial, cei doi tineri au fost puşi după gratii, apoi au primit arest la domiciliu, în aşteptarea procesului- fapt care a stârnit protestele locuitorilor din Guidonia, înfuriaţi de decizia judecătorului de a-i scoate din închisoare. Asupra cazului a intevenit chiar şi primarul Romei, Gianni Alemanno, care şi-a exprimat “consternarea” cu privire la acordarea arestului domiciliar.

Pe data de 8 ianuarie 2010, ceilalţi patru români, membri ai grupului: Mirel Huma, Marcel Cristinel Coada şi fraţii Lucian şi Ciprian Trinca, au fost condamnaţi la 16 ani de închisoare, cu procedură judecătorească abreviată, pentru comiterea infracţiunilor de viol, sechestrare de persoane, vătămare corporală şi furt.

Iată mai jos un video cu cei doi români, cât pe ce să fie linşaţi de mulţime la ieşirea din cazarmă

M. C.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Dansul la bară nu e striptease!” De vorbă cu Mădălina Felea, fondatoarea Academiei de Poledance din Milano / VIDEO

Gelu, eroul din Casteldimezzo